Marwinbror's Blog

Dette er en blogg om lillebror som kom sist i en søskenflokk på 4. Han er født i Februar 2010, og hadde fra før 3 storesøstre på 2, 3 og 11 år. Grunnen til at jeg ønsket å opprette en blogg i hans navn, var at han fikk en tøff start på livet, Marwin ble 23 dager gammel livstruende dårlig. Etter en gentesting foretatt i Tyskland, fikk han bekreftet diagnosen: congenital nephrotick syndrome. Veldig enklet forklart: Nyrene hans tok ikke opp proteiner som de skulle, og de lakk det lille av proteiner som kroppen hadde av reserver. I denne bloggen kan du følge hans opp og nedturer frem til en nyretransplantasjon, og i tiden som følger etter.Jeg hadde hverken lest eller skrevet blogg tidligere, og denne ble helt i starten laget for å klare informere familie og venner som var bekymret. Jeg klarte ikke holde rede på hvem jeg hadde svart hva til, når jeg på 2 timer hadde fått 52 sms som igjen ble svart på etter å ha svart midt i en kaotisk situasjon. I etterkant valgte jeg å fortsette ha denne åpen, for informasjon til hvem som måtte finne det nyttig å lese om vår tid, våre opplevelser, våre kamper, våre gleder osv. Vi fikk så mye støtte av så mange medmennesker vi ikke engang kjente. Tusen tusen takk for følget <3

Onsdag 7.april 07/04/2010

Filed under: Uncategorized — marwinbror @ 7:42 pm

I dag er Marwin ganske hoven. Han har vært urolig og ikke funnet kvalitetssøvnen sin.

Var hjemme 3 timer før vi dro tilbake på sykehuset. Slik at jeg fikk stelt litt dyr og ordnet litt ute i det hærlige været.

Han kastet opp etter måltidet han fikk da vi var tilbake. Greit at det var her på sykehuset, slik at pleierne fikk se hva jeg mener med oppkast 😉 Har skjedd en gang tidligere da vi var hjemme, da også var han endel hoven. Lurer på om det kan være en sammenheng.

Albuminverdiene lå sist på 17 (skal helst ligge jevnt rundt 20 -25 ), dette var på kvelden før infusjonen, da han hadde lavest verdi. Så det var ikke så ille. Han har økt salttilførsel  til 6 ganger i døgnet og  økt Captopril ennå litt mere.

Blir greit å se resultatene etter blodprøvene som ble tatt i kveld.

Reklamer
 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s