Marwinbror's Blog

Dette er en blogg om lillebror som kom sist i en søskenflokk på 4. Han er født i Februar 2010, og hadde fra før 3 storesøstre på 2, 3 og 11 år. Grunnen til at jeg ønsket å opprette en blogg i hans navn, var at han fikk en tøff start på livet, Marwin ble 23 dager gammel livstruende dårlig. Etter en gentesting foretatt i Tyskland, fikk han bekreftet diagnosen: congenital nephrotick syndrome. Veldig enklet forklart: Nyrene hans tok ikke opp proteiner som de skulle, og de lakk det lille av proteiner som kroppen hadde av reserver. I denne bloggen kan du følge hans opp og nedturer frem til en nyretransplantasjon, og i tiden som følger etter.Jeg hadde hverken lest eller skrevet blogg tidligere, og denne ble helt i starten laget for å klare informere familie og venner som var bekymret. Jeg klarte ikke holde rede på hvem jeg hadde svart hva til, når jeg på 2 timer hadde fått 52 sms som igjen ble svart på etter å ha svart midt i en kaotisk situasjon. I etterkant valgte jeg å fortsette ha denne åpen, for informasjon til hvem som måtte finne det nyttig å lese om vår tid, våre opplevelser, våre kamper, våre gleder osv. Vi fikk så mye støtte av så mange medmennesker vi ikke engang kjente. Tusen tusen takk for følget <3

Torsdag 22.April 22/04/2010

Filed under: Uncategorized — marwinbror @ 8:38 pm

Dette har vært en fin ettermiddag 🙂

Marwin er blitt så stor og flink at han har oppdaget hendene sine, bare synd de forsvinner ut av syne så raskt 😉

Han har også fått ammet, og spist 40 ml før han fikk resten av melkeblandingen på sonden sin.

I formiddag da pappa hentet mamma for å rydde litt hjemme, trente Marwin sammen med fysioterapauten. Ikke værst å være så heldig å få privat trener så liten  😉 Ikke alltid like gøy å trene på mageleie, men skal man bli stor og sterk, er det greit å kunne se verden fra magen også.

Reklamer
 

One Response to “Torsdag 22.April”

  1. tante pose Says:

    hei til Marwin, Bente, jentene og pappa;n på Farmen . Døkk er en hærlig gjeng som jeg er så glad i. Tøffe Marwin som trener for å bli stor og sterk for mange utfordringer. Og døkk andre hjelper hverandre for og få puslespillet i hverdagen til og gå opp. God helg. og en kjempeklem til hele den tøffe gjengen. :-Tante pose.)


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s