Marwinbror's Blog

Dette er en blogg om lillebror som kom sist i en søskenflokk på 4. Han er født i Februar 2010, og hadde fra før 3 storesøstre på 2, 3 og 11 år. Grunnen til at jeg ønsket å opprette en blogg i hans navn, var at han fikk en tøff start på livet, Marwin ble 23 dager gammel livstruende dårlig. Etter en gentesting foretatt i Tyskland, fikk han bekreftet diagnosen: congenital nephrotick syndrome. Veldig enklet forklart: Nyrene hans tok ikke opp proteiner som de skulle, og de lakk det lille av proteiner som kroppen hadde av reserver. I denne bloggen kan du følge hans opp og nedturer frem til en nyretransplantasjon, og i tiden som følger etter.Jeg hadde hverken lest eller skrevet blogg tidligere, og denne ble helt i starten laget for å klare informere familie og venner som var bekymret. Jeg klarte ikke holde rede på hvem jeg hadde svart hva til, når jeg på 2 timer hadde fått 52 sms som igjen ble svart på etter å ha svart midt i en kaotisk situasjon. I etterkant valgte jeg å fortsette ha denne åpen, for informasjon til hvem som måtte finne det nyttig å lese om vår tid, våre opplevelser, våre kamper, våre gleder osv. Vi fikk så mye støtte av så mange medmennesker vi ikke engang kjente. Tusen tusen takk for følget <3

Mandag 26.April 26/04/2010

Filed under: Uncategorized — marwinbror @ 8:43 am

En liten hilsen

Lykke til med behandlingsstarten i dag bestemor, vi tenker masse på deg.

Marwin er i fin form i dag. Strålte da de kom inn på rommet med han i dag litt før klokken 7.00. Han snakker i vei og lager de mest nusseligste lyder.  Er veldig ivrig, armer og bein går om hverandre.

Har trent litt på skråmatta, mageleie er fortsatt ikke favorittstillingen, men det kommer seg.                             

Skal hjem en tur i dag også, er så godt å komme seg hjem å få opplevd hverdagen noen timer. Litt hektisk vel og merke, men ingenting er som å få være litt familie igjen.

Reklamer
 

3 Responses to “Mandag 26.April”

 1. Randi Says:

  Hei, Marwin
  Dette er en hilsen fra Liverpool!
  Det er godt å sjå at du har det bra,koser deg med pupp og blir stor og sterk.
  Tror du sjarmerer alle på huset….!
  Masse klemmer og gode tanker til deg,mamma,pappa og de
  tre storesøstran dine fra oss !!!

  Hans Martin, Randi og Harald

 2. tomtho Says:

  Ser dokumentaren om premature nå. Kjenner igjen mange av følelsene til foreldrene. De eksistensielle spørsmålene om leve eller dø, godt liv eller utfordrende.

  I de eksistensielle spørsmålene er vi alle like. Uansett hudfarge, yrke eller alder. Vi er alle prisgitt den beste innsats fra disse menneskene som kan utgjøre forskjellen på nettopp å leve eller dø.

  Det finnes så mye flott i alle foreldre når vi på en måte blir så avkledd som på en nyfødt intensiv. Vi er på en måte fri for de vanlige mønstrene utenfor. Vi har det til felles; frykten og håpene for våre barn.

  • marwinbror Says:

   Ja, det man ser og opplever på en slik avdeling setter ting i perspektiv.

   Jeg sitter med en klump i halsen og tårene triller. Kjenner på følelsene dems, og situasjonen de står i med den fryktelig vonde frykten, samtidig er jeg bare meget- meget takknemlig, vi er virkelig heldig….


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s