Marwinbror's Blog

Dette er en blogg om lillebror som kom sist i en søskenflokk på 4. Han er født i Februar 2010, og hadde fra før 3 storesøstre på 2, 3 og 11 år. Grunnen til at jeg ønsket å opprette en blogg i hans navn, var at han fikk en tøff start på livet, Marwin ble 23 dager gammel livstruende dårlig. Etter en gentesting foretatt i Tyskland, fikk han bekreftet diagnosen: congenital nephrotick syndrome. Veldig enklet forklart: Nyrene hans tok ikke opp proteiner som de skulle, og de lakk det lille av proteiner som kroppen hadde av reserver. I denne bloggen kan du følge hans opp og nedturer frem til en nyretransplantasjon, og i tiden som følger etter.Jeg hadde hverken lest eller skrevet blogg tidligere, og denne ble helt i starten laget for å klare informere familie og venner som var bekymret. Jeg klarte ikke holde rede på hvem jeg hadde svart hva til, når jeg på 2 timer hadde fått 52 sms som igjen ble svart på etter å ha svart midt i en kaotisk situasjon. I etterkant valgte jeg å fortsette ha denne åpen, for informasjon til hvem som måtte finne det nyttig å lese om vår tid, våre opplevelser, våre kamper, våre gleder osv. Vi fikk så mye støtte av så mange medmennesker vi ikke engang kjente. Tusen tusen takk for følget <3

Fredag 30.April 30/04/2010

Filed under: Uncategorized — marwinbror @ 4:26 pm

OI!

3000 treff på bloggen i dette øyeblikk. 🙂

Tusen takk til dere alle sammen som følger oss. Det varmer, og er utrolig koselig å vite at dere bryr dere.

Reklamer
 

8 Responses to “Fredag 30.April”

 1. Susan Says:

  Selvfølgelig må vi følge med på den utrolige kampen til en utrolig gutt! og ikke minst hans herlige familie.
  Hadde vært kjempe kos med et treff igjen, men det kan vente til flotte guten er mye sterkere! Og når mamma har litt tid til overs som hun ønsker å dele med venner (skjønner veldig godt at familie går foran i denne tiden)
  Men dere skal vite at vi tenker på dere hver dag!

 2. Veronica Says:

  Må innom nesten hver dag for å se hvordan det går med dere:)
  Tenker masse på dere og den tøffe gutten deres.

  Veronica

 3. Ingvild Says:

  Jeg er inne og sjekker dere hver dag. Jeg skulle jo helst sett at dere slapp alt dette her, men når situasjonen først er som den er, så er jeg helt sikker på at dette skal dere klare helt fint.

  Tenker masse på dere.

 4. christina Says:

  Mange treff, mange som bryr seg om dere og er glade i dere og Marwin.

 5. Plutselig nå, midt i natten, dukket denne bloggen opp. For en flott liten og standhaftig ung mann. Han kommer til å få noen tøffe tak. Når mor, far og tre søsken er med. Da er nesten alt mulig. Lykke på reisen.

  Barneombudet

 6. Pappa Says:

  Pappa sitter hjemme og tenker på mamma og lillebror. Ble et øyeblikk nostalgisk. Lastet ned en av rockens klassikere som ringetone når mamma ringer, for da vet jeg at bror er sammen med henne.

  Sweet Child O`mine

 7. Pappa Says:

  Helt enig med mamma. At dere der ute følger oss gir oss styrke og motivasjon i alle hverdagens små og større trivialiteter som dukker opp. Heldigvis vet vi ikke hva fremtiden bringer, men å vite at vi blir tenkt på, og at dere bryr dere er enormt viktig.

  Tusen takk 🙂


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s