Marwinbror's Blog

Dette er en blogg om lillebror som kom sist i en søskenflokk på 4. Han er født i Februar 2010, og hadde fra før 3 storesøstre på 2, 3 og 11 år. Grunnen til at jeg ønsket å opprette en blogg i hans navn, var at han fikk en tøff start på livet, Marwin ble 23 dager gammel livstruende dårlig. Etter en gentesting foretatt i Tyskland, fikk han bekreftet diagnosen: congenital nephrotick syndrome. Veldig enklet forklart: Nyrene hans tok ikke opp proteiner som de skulle, og de lakk det lille av proteiner som kroppen hadde av reserver. I denne bloggen kan du følge hans opp og nedturer frem til en nyretransplantasjon, og i tiden som følger etter.Jeg hadde hverken lest eller skrevet blogg tidligere, og denne ble helt i starten laget for å klare informere familie og venner som var bekymret. Jeg klarte ikke holde rede på hvem jeg hadde svart hva til, når jeg på 2 timer hadde fått 52 sms som igjen ble svart på etter å ha svart midt i en kaotisk situasjon. I etterkant valgte jeg å fortsette ha denne åpen, for informasjon til hvem som måtte finne det nyttig å lese om vår tid, våre opplevelser, våre kamper, våre gleder osv. Vi fikk så mye støtte av så mange medmennesker vi ikke engang kjente. Tusen tusen takk for følget <3

Søndag 2.Mai 02/05/2010

Filed under: Uncategorized — marwinbror @ 9:29 pm

Sitter og er litt spent på kommende tirsdag blodprøvesvar, for i dag har Marwin fått Albuminen på 50 ml  over en time istedenfor fem. 😦 Slikt kan selvfølgelig skje, men nedtur nå som alle blodverdiene var så jevne og fine.

Legen sier den eneste bivirkningen er at han ikke får noe veldig effekt av dosen, siden den skal være med på å opprettholde en mere langvarig virkning.

Det er endel væske å få intravenøst på kort tid. Slik at han etterpå fikk satt vanndrivende medisiner intravenøst. Dette for at det skal avlaste lungene, og få ut noe av væsken som vil komme til å sive ut i kroppen.

Ellers har vi hatt en fin dag.

Mens Marwin lå oppe, dro Pappa, jentene og jeg ned i bassenget her på sykehuset. Varmt og deilig. Etterpå tok vi med oss lillebror hjem. Vi hadde besøk av onkel Roger med familien. Det var kos å se dem igjen.

Reklamer
 

One Response to “Søndag 2.Mai”

  1. Pappa Says:

    Det er så unødvendig. Vi har nullvisjon. Null feil. Godt SiV har opparbeidet seg stor positiv cred. Da har de litt å gå på. Men slike situasjoner koster. Emosjonene henter sin næring fra energi som egentlig bør kanaliseres til andre områder.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s