Marwinbror's Blog

Dette er en blogg om lillebror som kom sist i en søskenflokk på 4. Han er født i Februar 2010, og hadde fra før 3 storesøstre på 2, 3 og 11 år. Grunnen til at jeg ønsket å opprette en blogg i hans navn, var at han fikk en tøff start på livet, Marwin ble 23 dager gammel livstruende dårlig. Etter en gentesting foretatt i Tyskland, fikk han bekreftet diagnosen: congenital nephrotick syndrome. Veldig enklet forklart: Nyrene hans tok ikke opp proteiner som de skulle, og de lakk det lille av proteiner som kroppen hadde av reserver. I denne bloggen kan du følge hans opp og nedturer frem til en nyretransplantasjon, og i tiden som følger etter.Jeg hadde hverken lest eller skrevet blogg tidligere, og denne ble helt i starten laget for å klare informere familie og venner som var bekymret. Jeg klarte ikke holde rede på hvem jeg hadde svart hva til, når jeg på 2 timer hadde fått 52 sms som igjen ble svart på etter å ha svart midt i en kaotisk situasjon. I etterkant valgte jeg å fortsette ha denne åpen, for informasjon til hvem som måtte finne det nyttig å lese om vår tid, våre opplevelser, våre kamper, våre gleder osv. Vi fikk så mye støtte av så mange medmennesker vi ikke engang kjente. Tusen tusen takk for følget <3

Lørdag 8.Mai 08/05/2010

Filed under: Uncategorized — marwinbror @ 10:26 pm

Marwin har vær ødematøs i dag, ikke vært i noe særlig form, sovet mye og har ikke mange gode stillinger. Men når han har fått slappet av, er han som sola selv 🙂 Sterke lille gullet vårt.

Han Taklet ikke å få Albumin infusjonen over 10 timer i strekk ennå, så nå går de tilbake til 2. Da blir nettene  nå: 5 timer Albumin infusjon, 4 timer med salt,5 timer Albumin.

Siden han er hoven og tisser lite, veier vi nå bleier, fører logg over salt og matinntak. Har tatt noen ekstra blodprøver for å følge med Albuminen og saltene.

I natt har vi overnattingsgjest, Marielle holder oss med selskap, og tenker ta seg en tur i bassenget med mammaen i morgen 🙂 Kjempekos 🙂

«Glad i deg størstejenta mi» ❤

Reklamer
 

One Response to “Lørdag 8.Mai”

  1. Keilin & Linelle & pappa Says:

    Vi er gla for at mamarielle koser sg. Ses i mrg. Love ya 😉


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s