Marwinbror's Blog

Dette er en blogg om lillebror som kom sist i en søskenflokk på 4. Han er født i Februar 2010, og hadde fra før 3 storesøstre på 2, 3 og 11 år. Grunnen til at jeg ønsket å opprette en blogg i hans navn, var at han fikk en tøff start på livet, Marwin ble 23 dager gammel livstruende dårlig. Etter en gentesting foretatt i Tyskland, fikk han bekreftet diagnosen: congenital nephrotick syndrome. Veldig enklet forklart: Nyrene hans tok ikke opp proteiner som de skulle, og de lakk det lille av proteiner som kroppen hadde av reserver. I denne bloggen kan du følge hans opp og nedturer frem til en nyretransplantasjon, og i tiden som følger etter.Jeg hadde hverken lest eller skrevet blogg tidligere, og denne ble helt i starten laget for å klare informere familie og venner som var bekymret. Jeg klarte ikke holde rede på hvem jeg hadde svart hva til, når jeg på 2 timer hadde fått 52 sms som igjen ble svart på etter å ha svart midt i en kaotisk situasjon. I etterkant valgte jeg å fortsette ha denne åpen, for informasjon til hvem som måtte finne det nyttig å lese om vår tid, våre opplevelser, våre kamper, våre gleder osv. Vi fikk så mye støtte av så mange medmennesker vi ikke engang kjente. Tusen tusen takk for følget <3

Tirsdag 11.Mai 11/05/2010

Filed under: Uncategorized — marwinbror @ 10:23 pm

Blodprøvene var veldig fine i dag, Hb over 10, Albuminet på 17 og 136 i salter (som er innenfor normalen), hurra for ar vi klarer å få i han nok salt 🙂 🙂

Ellers var han våken en hel time i natt, hvor han bare har ligget å pludret, synget og kost seg. Spist masse masse på natta i går. Og sovet HELE dagen i dag. Kremt, aner jeg en liten tass som kunne tenke seg å gå fra et perfekt lite sovende vesen natterstid, til en lekende natterangler…?!?

Reklamer
 

2 Responses to “Tirsdag 11.Mai”

 1. Pappa Says:

  Pappa sitter og tenker på hvor heldig han er som har fått beholde godgutten sin. Pappa bøyer seg også i dyp respekt for mamma som gjør verdens viktigste mammajobb så bra som hun gjør. Håper virkelig hun kan få tatt sykepleieutdanningen etter hvert. Faget behøver hennes erfaring og kunnskaper.

  I morgen skal pappa stable tre søstre på bena og en buss for å besøke dere på sykehuset. Er vi heldige får alle søstrene, mamma og pappa låne bassenget på sykehuset.

  Du kjære Marwinbror skal få bade så mye du hæler resten av livet så snart immunforsvaret tillater det 🙂

  • marwinbror Says:

   Du er nå god da gutten min ❤ Takk for gode ord kjære.

   Gleder meg til å plaske rundt med dere alle sammen i det varme bassenget i morgen 🙂


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s