Marwinbror's Blog

Dette er en blogg om lillebror som kom sist i en søskenflokk på 4. Han er født i Februar 2010, og hadde fra før 3 storesøstre på 2, 3 og 11 år. Grunnen til at jeg ønsket å opprette en blogg i hans navn, var at han fikk en tøff start på livet, Marwin ble 23 dager gammel livstruende dårlig. Etter en gentesting foretatt i Tyskland, fikk han bekreftet diagnosen: congenital nephrotick syndrome. Veldig enklet forklart: Nyrene hans tok ikke opp proteiner som de skulle, og de lakk det lille av proteiner som kroppen hadde av reserver. I denne bloggen kan du følge hans opp og nedturer frem til en nyretransplantasjon, og i tiden som følger etter.Jeg hadde hverken lest eller skrevet blogg tidligere, og denne ble helt i starten laget for å klare informere familie og venner som var bekymret. Jeg klarte ikke holde rede på hvem jeg hadde svart hva til, når jeg på 2 timer hadde fått 52 sms som igjen ble svart på etter å ha svart midt i en kaotisk situasjon. I etterkant valgte jeg å fortsette ha denne åpen, for informasjon til hvem som måtte finne det nyttig å lese om vår tid, våre opplevelser, våre kamper, våre gleder osv. Vi fikk så mye støtte av så mange medmennesker vi ikke engang kjente. Tusen tusen takk for følget <3

Fredag 21.Mai 21/05/2010

Filed under: Uncategorized — marwinbror @ 7:26 pm

OIoi, og bikket 7000 besøkende. Så koselig 🙂 Takk til dere alle nok engang, for at dere følger oss til målet 🙂

I dag var Marwin og mamma lenge på sykehuset, slik at pappa skulle få fred til å lese på eksamenen. (mamma klarer ikke holde munnen når hun kommer hjem.. kremt).

Vi fikk besøk av  tvillingene og mammaen (Tuva og Jacob), og Marwin og jeg hadde selskap av ei anna mamma på en trilletur før lunsj.

Godt og varmt oppover bakkene her.

Så reiste Marwin og jeg hjem til de andre.  Vi grillet pølser og koteletter, mens Lillebror pludret i vognen og kikket på morelltreets blomster og blader.  Slapp de to minste hestene i hagen for å få beitet litt ned, og «grønne» magen dems før de slippes på beitet. Keilin striglet og koste seg med Shettisen. Så søte sammen de to.  En flott dag hjemme.

Marwin hadde litt puss og var rød rundt innstikket til kateteret (CVK) i går. Ble skiftet på og tatt prøver av. Ser litt bedre ut i da da vi fjernet stingene, så det ordner nok seg selv med litt ekstra vask og skift av plasteret.

Han har vært i storform i dag. Pludret og spist godt. Vasket håret hans to ganger i dag da han blir så varm. Npe han elsker, vann er helt supert 🙂 Bra det, til Søndag blir det dåp og en ekstra liten vannskvett i håret.

Reklamer
 

One Response to “Fredag 21.Mai”

  1. Randi & Harald Says:

    Ønsker Marwin Leonard hjertlig tillykke med dåpsdagen Søndag! Det blir en flott og minnerik dag,og ønsker alt godt i tida framover.
    (godt du like vann i håret!!!)
    Klemmmm


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s