Marwinbror's Blog

Dette er en blogg om lillebror som kom sist i en søskenflokk på 4. Han er født i Februar 2010, og hadde fra før 3 storesøstre på 2, 3 og 11 år. Grunnen til at jeg ønsket å opprette en blogg i hans navn, var at han fikk en tøff start på livet, Marwin ble 23 dager gammel livstruende dårlig. Etter en gentesting foretatt i Tyskland, fikk han bekreftet diagnosen: congenital nephrotick syndrome. Veldig enklet forklart: Nyrene hans tok ikke opp proteiner som de skulle, og de lakk det lille av proteiner som kroppen hadde av reserver. I denne bloggen kan du følge hans opp og nedturer frem til en nyretransplantasjon, og i tiden som følger etter.Jeg hadde hverken lest eller skrevet blogg tidligere, og denne ble helt i starten laget for å klare informere familie og venner som var bekymret. Jeg klarte ikke holde rede på hvem jeg hadde svart hva til, når jeg på 2 timer hadde fått 52 sms som igjen ble svart på etter å ha svart midt i en kaotisk situasjon. I etterkant valgte jeg å fortsette ha denne åpen, for informasjon til hvem som måtte finne det nyttig å lese om vår tid, våre opplevelser, våre kamper, våre gleder osv. Vi fikk så mye støtte av så mange medmennesker vi ikke engang kjente. Tusen tusen takk for følget <3

forts. Lørdag 12.Juni 12/06/2010

Filed under: Uncategorized — marwinbror @ 8:39 pm

Marwin kastet opp store mengder og hadde feber før vi reiste fra Riksen. Utrolig nok har han ikke kastet opp tidligere, da dette alltid skjer når han blir for ødamatøs (mye vann i kroppen.) Var litt pjusk i taxien tilbake og noen timer etter ankomst her i Tønsberg. Det ble besluttet å fortsette med antibiotikakuren inntil feberen var borte.

Før han tok kvelden nå hadde han tatt 2 store måltider på 90 og 100ml, det er bra 🙂 Han pludret og smilte litt, samt feberen var gått ned helt til 37,4 🙂 Nye blodprøver er tatt for en kontroll.

DET ER SÅÅÅÅÅ DEILIG Å VÆRE TILBAKE 🙂

Reklamer
 

2 Responses to “forts. Lørdag 12.Juni”

 1. Tom Says:

  Glad det kjedelige på RH er over for denne gang. Fint at ting går litt bedre. Høres ikke ut som de på «riksen» var helt i toppform selv. Godt du følger med på at ting skjer på riktig måte etc.

  Nå har dere en pause vel – håper dere koser dere med Marwin litt nå og får litt tid sammen.

  Alt kommer til å bli bra.

 2. Cilla Says:

  Marwin var nok lei av riksen – og veldig klar for å komme hjem til Tønsberg han og 😉

  Utrolig trist at RH atter en gang har vist seg fra en fryktelig ufin side – det er jammen godt at du følger så godt med og sier ifra, Bente! Nå håper jeg at matlysten er på plass, og at Marwin finner tilbake til toppform før neste etappe setter igang!

  Regner med at et par pampers-bokser står og venter på postkontoret hos dere – jeg rakk faktisk å få dem avgårde før vi dro sørover forrige helg!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s