Marwinbror's Blog

Dette er en blogg om lillebror som kom sist i en søskenflokk på 4. Han er født i Februar 2010, og hadde fra før 3 storesøstre på 2, 3 og 11 år. Grunnen til at jeg ønsket å opprette en blogg i hans navn, var at han fikk en tøff start på livet, Marwin ble 23 dager gammel livstruende dårlig. Etter en gentesting foretatt i Tyskland, fikk han bekreftet diagnosen: congenital nephrotick syndrome. Veldig enklet forklart: Nyrene hans tok ikke opp proteiner som de skulle, og de lakk det lille av proteiner som kroppen hadde av reserver. I denne bloggen kan du følge hans opp og nedturer frem til en nyretransplantasjon, og i tiden som følger etter.Jeg hadde hverken lest eller skrevet blogg tidligere, og denne ble helt i starten laget for å klare informere familie og venner som var bekymret. Jeg klarte ikke holde rede på hvem jeg hadde svart hva til, når jeg på 2 timer hadde fått 52 sms som igjen ble svart på etter å ha svart midt i en kaotisk situasjon. I etterkant valgte jeg å fortsette ha denne åpen, for informasjon til hvem som måtte finne det nyttig å lese om vår tid, våre opplevelser, våre kamper, våre gleder osv. Vi fikk så mye støtte av så mange medmennesker vi ikke engang kjente. Tusen tusen takk for følget <3

Onsdag 30.Juni – antibiotika 30/06/2010

Filed under: Uncategorized — marwinbror @ 9:24 pm

Da er vi på plass på barneavdelingen…..

Var utrolig trist å forlate 4.etg med de hyggeligste pleierene som har fulgt oss opp så lenge. snufs..

Får gi det litt tid så blir det nok greit. Hyggelige mennesker her, men føler jeg sitter i kjelleren, med et lite vindu langt inn i veggen- og utsikten er rett i en mur..

Men, nå skal vi ikke være så lenge i første omgang, for på søndag må vi opp i 7.etg på smitteavdelingen. (vi satser på at et bedre rom er ledig når vi kommer tilbake igjen 😉 ) Marwin har nemlig blitt disponert for vannkopper i dag 🙂 Vi krysser fingrene for at det blir full klaff med noen prikke-elementer om noen dager. Blodprøvene de har tatt for å vise om han har antistoffer fra morsmelken min (og dermed vanskelig kan bli smittet) viste at han ikke har noen, og derfor skal være mottakelig for dette.  Jippi, tenk om vi resten av hans liv slipper å engste oss for å komme i kontakt med noen som har blitt smittet. (man er smittebærer 2 dager før utbrudd, så man kan aldri vite for sikkert..). Han slipper mange turer inn på sykehuset for nødvenlig injeksjoner for å hidre utbrudd i så fall.

Så i dag har han fått smakt litt på flaskesmokken til Nora. Føltes litt merkelig da vi hele veien har unngått slike ting nettopp pga smitte, selv fra søskene.

Får håpe hele søskenflokken får det nå og blir ferdige med det.

Men, lille vennen har ikke vært i form i dag. Han har vært utilpass og urolig helt fra morgenen. Men tok av da vi skulle hjem en tur, gråt stort sett hele tiden (noen små pustepauser innimellom) fra 14.30- til han sovnet ca 20.30. Dette er ikke likt sola vår.Ble veldig blek og blass (han er alltid litt blek, men ikke grålig om dere klarer se det for dere) Og det viste seg at han hadde 38 i feber, et rødt øre, og puster litt for raskt.

Ingen tvil om at det er noe som er tungt og gjør vondt et eller annet sted. En Paracet hjalp godt, blodprøver ble tatt, så bar det til Rtg for sjekk av mage og lunger, samt oppstart av antibiotika. Nå sover han ved siden av meg, ikke så dypt som han pleier, men etter en lang dag med bare ca en times søvn gjør det veldig godt.

Blodprøvene var foreløpig fine, men noe står til dyrkning, samt Crpén gjerne henger etter noe timer, så vi får se på nye prøver i morgen.

Reklamer
 

2 Responses to “Onsdag 30.Juni – antibiotika”

 1. Linnie Says:

  Håper dere får utbytte av dette.

  Vet hvordan det er å leve i redsel for vannkopper, det gjør jo vi.

  Krysser fingrene for dere.

  Klemmer fra Mosjøen… 🙂

  • marwinbror Says:

   Takk kjære deg.
   Ja dere ble nevnt da vi ytret ønsket om å få til dette. Tanken på å måtte leve med uvissheten dersom man kan slippe ble ganske klar. Stor klem fra alle oss her.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s