Marwinbror's Blog

Dette er en blogg om lillebror som kom sist i en søskenflokk på 4. Han er født i Februar 2010, og hadde fra før 3 storesøstre på 2, 3 og 11 år. Grunnen til at jeg ønsket å opprette en blogg i hans navn, var at han fikk en tøff start på livet, Marwin ble 23 dager gammel livstruende dårlig. Etter en gentesting foretatt i Tyskland, fikk han bekreftet diagnosen: congenital nephrotick syndrome. Veldig enklet forklart: Nyrene hans tok ikke opp proteiner som de skulle, og de lakk det lille av proteiner som kroppen hadde av reserver. I denne bloggen kan du følge hans opp og nedturer frem til en nyretransplantasjon, og i tiden som følger etter.Jeg hadde hverken lest eller skrevet blogg tidligere, og denne ble helt i starten laget for å klare informere familie og venner som var bekymret. Jeg klarte ikke holde rede på hvem jeg hadde svart hva til, når jeg på 2 timer hadde fått 52 sms som igjen ble svart på etter å ha svart midt i en kaotisk situasjon. I etterkant valgte jeg å fortsette ha denne åpen, for informasjon til hvem som måtte finne det nyttig å lese om vår tid, våre opplevelser, våre kamper, våre gleder osv. Vi fikk så mye støtte av så mange medmennesker vi ikke engang kjente. Tusen tusen takk for følget <3

Torsdag 1. Juli 01/07/2010

Filed under: Uncategorized — marwinbror @ 6:38 am

Gjesp, en laaaang tung natt for lillevennen. Har vært veldig utilpass, og hatt vondt. Ikke helt sikker på hvor det sitter. Men magen er ganske utspilt så de tar alle forhåndsregler om evt infeksjon i forbindelse med kateteret. Ikke godt å si, han er ganske ødematøs igjen nå, så det kan ganske enkelt være derfor magen er stor.

Ikke mange timers søvn i natt, men akkurat nå sover lille gullet godt. Bare å skyndte seg få pumpet seg og spise litt frokost før det begynner igjen…

Reklamer
 

2 Responses to “Torsdag 1. Juli”

 1. Tine Says:

  Uff, stakkars lille snuppen da. Håper han blir bedre snart. Håper dere får det fint på ny avd.

  Klem

 2. Tone Stjernqvist Says:

  Hei på dere! Da er dere på plass på barneavdelingen ja, satser på at det blir bra der! Godt dere har en positiv innstilling, det hjelper det – det er jo ikke småtteri dere har opplevd siste tiden! Nå håper vi det roer seg litt!
  Vi møtte Tommy i går, og skjønte dere var på vei ut av 4.etg. Man får jo et spesielt forhold til dem der, det opplevde vi også. Forhåpentligvis blir det like fint der dere er nå!
  Snakkes – vi kan jo finne på noe eller iallefall treffes snart, veien inn er ikke lang for meg vet du!
  Klem til både deg og Marwin c»,)


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s