Marwinbror's Blog

Dette er en blogg om lillebror som kom sist i en søskenflokk på 4. Han er født i Februar 2010, og hadde fra før 3 storesøstre på 2, 3 og 11 år. Grunnen til at jeg ønsket å opprette en blogg i hans navn, var at han fikk en tøff start på livet, Marwin ble 23 dager gammel livstruende dårlig. Etter en gentesting foretatt i Tyskland, fikk han bekreftet diagnosen: congenital nephrotick syndrome. Veldig enklet forklart: Nyrene hans tok ikke opp proteiner som de skulle, og de lakk det lille av proteiner som kroppen hadde av reserver. I denne bloggen kan du følge hans opp og nedturer frem til en nyretransplantasjon, og i tiden som følger etter.Jeg hadde hverken lest eller skrevet blogg tidligere, og denne ble helt i starten laget for å klare informere familie og venner som var bekymret. Jeg klarte ikke holde rede på hvem jeg hadde svart hva til, når jeg på 2 timer hadde fått 52 sms som igjen ble svart på etter å ha svart midt i en kaotisk situasjon. I etterkant valgte jeg å fortsette ha denne åpen, for informasjon til hvem som måtte finne det nyttig å lese om vår tid, våre opplevelser, våre kamper, våre gleder osv. Vi fikk så mye støtte av så mange medmennesker vi ikke engang kjente. Tusen tusen takk for følget <3

Tirsdag 13. Juli 13/07/2010

Filed under: Uncategorized — marwinbror @ 8:03 am

Først en gratulasjon til Storesøster Marielle som hade bursdag i går. Stor bursdagsklem fra oss alle 5. Kjempeglad i deg jenta mi.

Fortsatt prikkeløs…..

Ikke et tegn på noe pågående vannkopper. Kan strengt tatt ta ei uke til, men de fleste begynner med små prikker etter 14-16 dager.

Men, nå er det ikke lenge før første fortann nede til høyre dukker opp 🙂 Det gnages på alt og  hadde det gått ville han spist opp begge hendene samtidig.

Marwin tapper stadig mere salt og Albumin, nå på ei lita uke har han gått fra 12 mml med salt i maten til 18 mm.l samt fra 12 mml til 16 mml intravenøst. Han blir også mere ødematøs.

Vi har gått opp på antall timer med salt og albumin infusjoner, fra 14 timer til 16,5 time. Håper det hjelper litt.

I dag skal Marwin få bade, det er ingen selvfølge å få til i disse tider, da vi trenger 2 ekstra mennesker for å få det gjort, må skiftes på de ulike bandasjene, og jeg trenger et ekstra sett med armer for å holde alle slangene unna vannet. Utrolig hvor god man blir på kattevasker 😉

Barneavdelingen har det så voldsomt travelt, at de hærlige pleierene nede fra Nyfødtintensiven, er stort sett dem som kommer innom her på natten og innimellom på dagen for å hjelpe til. Det har hverken Marwin eller jeg noe imot 🙂 Det er så godt å se kjente trygge ansikter.

Her er et bilde av Jordmor Lene som jobber nede i 4.etg (Nyf.Int.)

Gjett om Marwin var glad for å se henne. Han lo og skravlet alt han kunne for å sjarmere henne til å bli i det lengste 😉 Godt samspill mellom de der.

Jordmor Lene og Marwin koser seg 🙂

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Reklamer
 

One Response to “Tirsdag 13. Juli”

  1. Vivian Says:

    Gu kor skjønn og sjarmerende han e:):)


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s