Marwinbror's Blog

Dette er en blogg om lillebror som kom sist i en søskenflokk på 4. Han er født i Februar 2010, og hadde fra før 3 storesøstre på 2, 3 og 11 år. Grunnen til at jeg ønsket å opprette en blogg i hans navn, var at han fikk en tøff start på livet, Marwin ble 23 dager gammel livstruende dårlig. Etter en gentesting foretatt i Tyskland, fikk han bekreftet diagnosen: congenital nephrotick syndrome. Veldig enklet forklart: Nyrene hans tok ikke opp proteiner som de skulle, og de lakk det lille av proteiner som kroppen hadde av reserver. I denne bloggen kan du følge hans opp og nedturer frem til en nyretransplantasjon, og i tiden som følger etter.Jeg hadde hverken lest eller skrevet blogg tidligere, og denne ble helt i starten laget for å klare informere familie og venner som var bekymret. Jeg klarte ikke holde rede på hvem jeg hadde svart hva til, når jeg på 2 timer hadde fått 52 sms som igjen ble svart på etter å ha svart midt i en kaotisk situasjon. I etterkant valgte jeg å fortsette ha denne åpen, for informasjon til hvem som måtte finne det nyttig å lese om vår tid, våre opplevelser, våre kamper, våre gleder osv. Vi fikk så mye støtte av så mange medmennesker vi ikke engang kjente. Tusen tusen takk for følget <3

Tirsdag 3. August 03/08/2010

Filed under: Uncategorized — marwinbror @ 6:47 pm

Noen bilder fra siste måned.

Legg merke til at den tykke manken midt oppå hodet nesten er borte.. Det har bare forsvunnet i en fei…

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Reklamer
 

11 Responses to “Tirsdag 3. August”

 1. Susan Says:

  Er innom hver dag nå og lurer jo på hvordan det går med dere. «lenge» siden sist oppdatering 😉

  Håper prikkene popper ut snart.

 2. tkga Says:

  Sitter her å leser om lille Marwin for første gang, og kan ikke noe for at tårene triler litt….. For en utrolig nydelig og glad gutt!! Håper dere lykkes med å bli smittet av vannkopper slik at transplantasjonen bli gjort.

  Ta godt vare på hverandre og lykke til videre.

  klem

 3. Linelle, Keilin og pappa Says:

  Vi sender deg en hilsen fra ferien vår på Daftø i Strømstad. Vi koser oss veldig, men savner dere. Neste år skal vi på ferie hele familien 🙂

 4. Tine J Knive Says:

  Supersøøøt:) Flotte bilder av gutt og jenter:)

 5. christina Says:

  Se der ja, endelig et bilderas 😀 Pønkermanken er borte, men nå har han jo jevn fin hårvekst, og barberingen synes ikke lenger 🙂 Så det samme som Cilla, ser ikke ut som det er lenge før denne gutten har fortenner! Nydelig gutt, og skikkelig søte søstre.

 6. Therese Says:

  Han er bare helt utrolig skjønn!
  Større sjarmør skal man jammen lete leeenge etter!!
  Herlige bilder Bente, kjekt å se! 🙂

  Klem, Therese

 7. prinetti Says:

  han er absolutt nydelig 🙂
  Ordentlig sjarmør 🙂

 8. Cilla Says:

  Marwin er blitt så stor – og så utrolig lik de andre jentene ❤ Pønkersveisen er borte jo, og jeg synes jammen jeg skimter konturene av et par fortenner på vei i overkjeven også!

  Neste sommer er det vel knapt fred å få for lille Poff,- da kan jeg tenke meg at det er en liten lillebror som løper for harde livet for å få tak i kosekaninen;)


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s