Marwinbror's Blog

Dette er en blogg om lillebror som kom sist i en søskenflokk på 4. Han er født i Februar 2010, og hadde fra før 3 storesøstre på 2, 3 og 11 år. Grunnen til at jeg ønsket å opprette en blogg i hans navn, var at han fikk en tøff start på livet, Marwin ble 23 dager gammel livstruende dårlig. Etter en gentesting foretatt i Tyskland, fikk han bekreftet diagnosen: congenital nephrotick syndrome. Veldig enklet forklart: Nyrene hans tok ikke opp proteiner som de skulle, og de lakk det lille av proteiner som kroppen hadde av reserver. I denne bloggen kan du følge hans opp og nedturer frem til en nyretransplantasjon, og i tiden som følger etter.Jeg hadde hverken lest eller skrevet blogg tidligere, og denne ble helt i starten laget for å klare informere familie og venner som var bekymret. Jeg klarte ikke holde rede på hvem jeg hadde svart hva til, når jeg på 2 timer hadde fått 52 sms som igjen ble svart på etter å ha svart midt i en kaotisk situasjon. I etterkant valgte jeg å fortsette ha denne åpen, for informasjon til hvem som måtte finne det nyttig å lese om vår tid, våre opplevelser, våre kamper, våre gleder osv. Vi fikk så mye støtte av så mange medmennesker vi ikke engang kjente. Tusen tusen takk for følget <3

Onsdag 11. August 11/08/2010

Filed under: Uncategorized — marwinbror @ 11:06 pm

I dag har marwin Leonard vært i strålende form.

Da vi skulle hjem, fant vi bilen punktert i parkeringshuset, så det ble en litt lengre dag på isolatet enn vanlig.  Handy Pappa kom å fikset dekket, og vi kjørte hjem å hentet de to små storesøstrene i barnehagen.

Marwin blir helt i ekstase når de vier han oppmerksomhet, hadde ikke ørene stoppet det, hadde smilet gått helt rundt.

Etter en blund før vi skulle reise tilbake til sykehuset, hadde han en fryktelig rask respirasjon. Han pustet 86 ganger i minuttet (ligger vanligvis på ca 40). Han virket like blid og fornøyd, så jeg misstenkte ikke noe spesielt. Legen ville likevel sjekke det. Hun fant ikke noe noe, han hadde ikke noe surkling i lungene, ikke feber. Han har litt inndragninger i brystet, men det kan nok komme av at han er en liten smule snørrete. Tror kanskje det bare var litt tett nese eller noe etter at han sov som gjorde det. Ikke godt å si. metning og puls er i allefall helt fin.

Han var helt elektrisk da han skulle legge seg, armer og bein viftet rundt, mens han skravlet i vei, og lekte med tøybleien sin (bruker dem som kos;) ). Vi måtte ringe bestemor og bestefar så de kunne høre han babble i vei, for så ivrig tror jeg aldri han har vært før. Holdt det gående til langt over klokka ni. Normalt sovner han i syv-åtte tiden.

I fin form i dag med andre ord, ei heller noen tegn til prikker.

Reklamer
 

3 Responses to “Onsdag 11. August”

 1. Pappa Says:

  Oxo var reservehjulet like flatt etter noen timer….

 2. Linnie Says:

  Supert at han hadde en så fin dag i går 😀

  Surt med punkterte dekk, men kjekt med disse handy-man’a våre ;D

  Håper dagen i dag blir like fin 🙂

  Klem fra Mosjøen =)


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s