Marwinbror's Blog

Dette er en blogg om lillebror som kom sist i en søskenflokk på 4. Han er født i Februar 2010, og hadde fra før 3 storesøstre på 2, 3 og 11 år. Grunnen til at jeg ønsket å opprette en blogg i hans navn, var at han fikk en tøff start på livet, Marwin ble 23 dager gammel livstruende dårlig. Etter en gentesting foretatt i Tyskland, fikk han bekreftet diagnosen: congenital nephrotick syndrome. Veldig enklet forklart: Nyrene hans tok ikke opp proteiner som de skulle, og de lakk det lille av proteiner som kroppen hadde av reserver. I denne bloggen kan du følge hans opp og nedturer frem til en nyretransplantasjon, og i tiden som følger etter.Jeg hadde hverken lest eller skrevet blogg tidligere, og denne ble helt i starten laget for å klare informere familie og venner som var bekymret. Jeg klarte ikke holde rede på hvem jeg hadde svart hva til, når jeg på 2 timer hadde fått 52 sms som igjen ble svart på etter å ha svart midt i en kaotisk situasjon. I etterkant valgte jeg å fortsette ha denne åpen, for informasjon til hvem som måtte finne det nyttig å lese om vår tid, våre opplevelser, våre kamper, våre gleder osv. Vi fikk så mye støtte av så mange medmennesker vi ikke engang kjente. Tusen tusen takk for følget <3

Søndag 22.August 22/08/2010

Filed under: Uncategorized — marwinbror @ 10:57 pm

Hovedpersonen her er i strålende form for tiden, ikke noe som vitner om en start på noe som helst.

Må si at jeg er spent på resultatet av prøven som tas i morgen kveld, sendes på tirsdag og analyseres på onsdag.

Jeg  fatter og begriper ikke at denne lille tassen, med et lavt immunforsvar,uten noe som helst antistoffer fra hverken morsmelk eller noe annet, IKKE skal ha blitt smittet av vannkopper.

Etter å ha vært utsatt for 5 ulike smittekilder, da med direkte berøring, væske fra vannkopp direkte på huden og i en slimhinne (munnen) , samt bytte av smokk/spytt-  BURDE da selv este Supermann blitt prikkete??!??

Hadde vært interessant om noen som kan mye om smitte/immunsystem hadde sett dette, og gitt en forståelig forklaring på det hele dersom prøven nå viser seg å være negativ. Jeg klør meg i hodet og kan ikke tro det.

Lørdag koste vi oss som pappa nevnte under. Var ute på cafè og nøt solstrålene som tvang seg plass fra himmelen noen timer, Marwin Leonard så på fuglene og duppet litt. Så fikk han studere bladene på et tre/busk. Det var gøy det, var så fint at det nærmest måtte spises opp 🙂

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Reklamer
 

2 Responses to “Søndag 22.August”

 1. Karsten Says:

  Vi har en sønn på litt over 2 år som har hatt vannkopper, men vi tror han er ferdig med smitteperioden. Han har dog en lillebror på 2 og en halv måned som han har klemt på siden han ble født og vi venter på at det skal bryte ut vannkopper på han. Kanskje dere da kunne være interessert i smitte?

  Minstemann på 2 og en halv måned har ikke fått noen symptomer enda, selvom eldstemann når har hatt vannkopper siden søndag forrige uke.

  Skal vi kontakte dere hvis yngstemann får vannkopper?

  Vi bor i Bærum.

  • marwinbror Says:

   Heisann.

   Tusen takk for et flott tilbud 🙂
   Nå har det seg slik at Dette var siste mulighet til å få smittet han på vanlig måte. Nå renner tiden ut, og om blodprøven fortsatt viser at han ikke har gjennomgått smitten, så må vaksinering startes opp. Denne kan desverre ikke kombineres med smitte. Så vi må si takk og neitakk. Flott gjort av dere å ta kontakt og tilby hjelp på denne måten 🙂 Lykke til med prikkene.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s