Marwinbror's Blog

Dette er en blogg om lillebror som kom sist i en søskenflokk på 4. Han er født i Februar 2010, og hadde fra før 3 storesøstre på 2, 3 og 11 år. Grunnen til at jeg ønsket å opprette en blogg i hans navn, var at han fikk en tøff start på livet, Marwin ble 23 dager gammel livstruende dårlig. Etter en gentesting foretatt i Tyskland, fikk han bekreftet diagnosen: congenital nephrotick syndrome. Veldig enklet forklart: Nyrene hans tok ikke opp proteiner som de skulle, og de lakk det lille av proteiner som kroppen hadde av reserver. I denne bloggen kan du følge hans opp og nedturer frem til en nyretransplantasjon, og i tiden som følger etter.Jeg hadde hverken lest eller skrevet blogg tidligere, og denne ble helt i starten laget for å klare informere familie og venner som var bekymret. Jeg klarte ikke holde rede på hvem jeg hadde svart hva til, når jeg på 2 timer hadde fått 52 sms som igjen ble svart på etter å ha svart midt i en kaotisk situasjon. I etterkant valgte jeg å fortsette ha denne åpen, for informasjon til hvem som måtte finne det nyttig å lese om vår tid, våre opplevelser, våre kamper, våre gleder osv. Vi fikk så mye støtte av så mange medmennesker vi ikke engang kjente. Tusen tusen takk for følget <3

forts. 31. August – Øreverk :( 31/08/2010

Filed under: Uncategorized — marwinbror @ 9:40 pm

Lille gullet har altså fått øreverk. Sliter med å finne roen i søvn, og ligger å ynker seg.

Pneumokokker som har funnet veien fra halsen og i ørene.

Teller timer mellom hver Paracet. Fått nesedråper og ligger høyt med hodet.

I dag tok jeg han med meg inn tidligere fra perm. Han var så «borte» og enten sov eller gråt han. Virket som om han ikke orket røre på seg, lå bare helt passiv å så rett ut i tomme luften. Ble litt skeptisk til å skulle ha det fulle ansvaret selv rett og slett.

På veien inn til sykehuset begynte han å kvikkne til litt igjen. Heldigvis (er det ikke typisk 😉 ).  Men godt var det at vi fikk legen til å ta en titt å finne ut hva som plager han slik.

Ble værre utover kvelden igjen. Så vi får nok ei lang natt i natt også, målte nå 39,5 i temp.

Vondt å se en så liten kropp slite så fælt. Tungt å puste, innmarig varm og en kropp som er så hoven at det gjør vondt når vi tar på han.  måtte morgedagen bli bedre for lille gullet vårt.

Reklamer
 

3 Responses to “forts. 31. August – Øreverk :(”

 1. Ingrid Says:

  Sender en liten hilsen fra Trondheim med masse varme tanker og håp om lettere dager for vesle Marwin – har fulgt bloggen ei stund og beundrer dere for stå-på-viljen og åpenheten i ei vanskelig tid. Masse god bedring til Marwin!!

  Willy og Ingrid

 2. Veronica Says:

  Uff da, stakar liten.
  God bedring til Marwin.

  Veronica

 3. gammeltante T (tante pose) Says:

  HEI ! Håper dere har hatt ei god natt. Da er alt mye lettere når en ny dag starter. God bedring for tøffingen M L og Bente-mamma. Klem fra oss på Alvdal. HA EN FIN DAG!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s