Marwinbror's Blog

Dette er en blogg om lillebror som kom sist i en søskenflokk på 4. Han er født i Februar 2010, og hadde fra før 3 storesøstre på 2, 3 og 11 år. Grunnen til at jeg ønsket å opprette en blogg i hans navn, var at han fikk en tøff start på livet, Marwin ble 23 dager gammel livstruende dårlig. Etter en gentesting foretatt i Tyskland, fikk han bekreftet diagnosen: congenital nephrotick syndrome. Veldig enklet forklart: Nyrene hans tok ikke opp proteiner som de skulle, og de lakk det lille av proteiner som kroppen hadde av reserver. I denne bloggen kan du følge hans opp og nedturer frem til en nyretransplantasjon, og i tiden som følger etter.Jeg hadde hverken lest eller skrevet blogg tidligere, og denne ble helt i starten laget for å klare informere familie og venner som var bekymret. Jeg klarte ikke holde rede på hvem jeg hadde svart hva til, når jeg på 2 timer hadde fått 52 sms som igjen ble svart på etter å ha svart midt i en kaotisk situasjon. I etterkant valgte jeg å fortsette ha denne åpen, for informasjon til hvem som måtte finne det nyttig å lese om vår tid, våre opplevelser, våre kamper, våre gleder osv. Vi fikk så mye støtte av så mange medmennesker vi ikke engang kjente. Tusen tusen takk for følget <3

Tirsdag 7. September 07/09/2010

Filed under: Uncategorized — marwinbror @ 9:15 pm

Vil starte med å ønske verdens beste bestemor lykke til i Tromsø i morgen og de neste 5 ukene , måtte strålingen gå greit og du bli båret på gullstol etter den voldsomme tabben som har blitt gjort.

Marwin hadde ei fryktelig dårlig natt i natt. Tett i brystet og klarte ikke helt få hostet opp slimet som sitter nedover halsen og brystet. Han fikk inhalasjon av Racemisk adrenalin (tror det het det), jeg tror det hjalp litt, for han hostet endel etterpå. Litt etter måltidet kastet han opp noe veldig, og det inneholdt mest slim.

Begynte med klynkinget på utpust, og som jeg trodde hadde tempen steget, var 38,4.  Han fikk en paracet og litt ekstra mat da han hadde kastet opp alt. Men det kom i retur det også. Sov urolig og klaget hele natten stakkars.

Han er tett i dag også, men kjenner ikke at han er varm i kveld. Måtte han bare få ei god natts søvn, og være pigg i morgen.

Nå er mammaen veldig trøtt, og klarer ikke holde seg våken lenger.

Reklamer
 

6 Responses to “Tirsdag 7. September”

 1. Tom Says:

  Lykke til både mor og bestemor. Og litt lykke til for pappa:)

 2. Therese Says:

  Uff da, stakkars liten…
  Håper natta har gått bedre nå og at dere begge har fått litt søvn,

  Masse lykke til til bestemor!

  Klem, Therese

 3. prinetti Says:

  Racemisk adrenalin 🙂

 4. Linnie Says:

  Krysser fingrene for «bestemor», håper alt går hennes vei.

  God bedring til lille sjarmøren også, ikke artig når de er i dårlig form nei :-/

  Sist men ikke minst, en klem til mamma’n 🙂

  Tenker på dere =)


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s