Marwinbror's Blog

Dette er en blogg om lillebror som kom sist i en søskenflokk på 4. Han er født i Februar 2010, og hadde fra før 3 storesøstre på 2, 3 og 11 år. Grunnen til at jeg ønsket å opprette en blogg i hans navn, var at han fikk en tøff start på livet, Marwin ble 23 dager gammel livstruende dårlig. Etter en gentesting foretatt i Tyskland, fikk han bekreftet diagnosen: congenital nephrotick syndrome. Veldig enklet forklart: Nyrene hans tok ikke opp proteiner som de skulle, og de lakk det lille av proteiner som kroppen hadde av reserver. I denne bloggen kan du følge hans opp og nedturer frem til en nyretransplantasjon, og i tiden som følger etter.Jeg hadde hverken lest eller skrevet blogg tidligere, og denne ble helt i starten laget for å klare informere familie og venner som var bekymret. Jeg klarte ikke holde rede på hvem jeg hadde svart hva til, når jeg på 2 timer hadde fått 52 sms som igjen ble svart på etter å ha svart midt i en kaotisk situasjon. I etterkant valgte jeg å fortsette ha denne åpen, for informasjon til hvem som måtte finne det nyttig å lese om vår tid, våre opplevelser, våre kamper, våre gleder osv. Vi fikk så mye støtte av så mange medmennesker vi ikke engang kjente. Tusen tusen takk for følget <3

Fredag 10. September -1.Varicella vaksinering- 10/09/2010

Filed under: Uncategorized — marwinbror @ 7:41 pm

Jepp, da er vi igang med Varicella vaksineringen.

Han fikk denne første dosen og 2.booster av Hepatitt. Kjenner det er godt å være igang med dette som må unna før transplantasjonen.

Nå må vi vente 6 uker før det tas en kontroll om denne første har hatt noen virkning. Må stort sett ha neste vaksinering også som er dobbel dose. Deretter nye 6 uker. Evt en 3. dose etter det igjen.

Litt nedtur i natt da Marwin ikke klarte finne roen fra kl 02.30, han var så trøtt så trøtt og ville sove, men klarte det ikke. kl 8.50 var det 1 times søvn, før han var igang for dagen.

Skulle så gjerne visst hva som plager han.

Håper han får sovet godt i natt.

Tatt nye blodprøver, og Trombocyttene er enda over 1000. 1045 er det nøyaktig. Blir nok Dispril på lillevennen. Håper det holder med ét lite korn.

Reklamer
 

2 Responses to “Fredag 10. September -1.Varicella vaksinering-”

  1. Heidi Says:

    Hei! Så godt for dere å være i gang med vaksinerimgem, håper dere lykkes denne gangen. Vi tenker mye på dere og ønsker dere all lykke ttil. William hilser også!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s