Marwinbror's Blog

Dette er en blogg om lillebror som kom sist i en søskenflokk på 4. Han er født i Februar 2010, og hadde fra før 3 storesøstre på 2, 3 og 11 år. Grunnen til at jeg ønsket å opprette en blogg i hans navn, var at han fikk en tøff start på livet, Marwin ble 23 dager gammel livstruende dårlig. Etter en gentesting foretatt i Tyskland, fikk han bekreftet diagnosen: congenital nephrotick syndrome. Veldig enklet forklart: Nyrene hans tok ikke opp proteiner som de skulle, og de lakk det lille av proteiner som kroppen hadde av reserver. I denne bloggen kan du følge hans opp og nedturer frem til en nyretransplantasjon, og i tiden som følger etter.Jeg hadde hverken lest eller skrevet blogg tidligere, og denne ble helt i starten laget for å klare informere familie og venner som var bekymret. Jeg klarte ikke holde rede på hvem jeg hadde svart hva til, når jeg på 2 timer hadde fått 52 sms som igjen ble svart på etter å ha svart midt i en kaotisk situasjon. I etterkant valgte jeg å fortsette ha denne åpen, for informasjon til hvem som måtte finne det nyttig å lese om vår tid, våre opplevelser, våre kamper, våre gleder osv. Vi fikk så mye støtte av så mange medmennesker vi ikke engang kjente. Tusen tusen takk for følget <3

Søndag 19.September 19/09/2010

Filed under: Uncategorized — marwinbror @ 6:30 pm

Dårlig form nå lillevennen vår. Feber, diaré, oppkast, hovne mandler og så hes stakkars at vi nesten ikke hører han gråter.

I dag har Marwin kastet opp hver eneste gang han har spist, bare vært slapp og sliten, sutrete og ikke klart å sove mer enn 20.min av gangen.

Crp er fin, ingen hals eller ørebetennelse. Men fryktelig mye slim nedi hals/bryst og nese. Tror det er dette som gjør han så kvalm stakkars. Han er så sulten så sulten, men når han spiser kommer det bare opp igjen.

Nå har han endelig funnet roen og ligger sover søtt i sengen sin. ❤

Sov minimalt i natt,

Reklamer
 

One Response to “Søndag 19.September”

  1. Linnie Says:

    God bedring til lillesnusken.

    Håper formen er mye bedre i morgen, og at han beholder maten han spiser.

    Mange klemmer fra oss i Mosjøen. =)


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s