Marwinbror's Blog

Dette er en blogg om lillebror som kom sist i en søskenflokk på 4. Han er født i Februar 2010, og hadde fra før 3 storesøstre på 2, 3 og 11 år. Grunnen til at jeg ønsket å opprette en blogg i hans navn, var at han fikk en tøff start på livet, Marwin ble 23 dager gammel livstruende dårlig. Etter en gentesting foretatt i Tyskland, fikk han bekreftet diagnosen: congenital nephrotick syndrome. Veldig enklet forklart: Nyrene hans tok ikke opp proteiner som de skulle, og de lakk det lille av proteiner som kroppen hadde av reserver. I denne bloggen kan du følge hans opp og nedturer frem til en nyretransplantasjon, og i tiden som følger etter.Jeg hadde hverken lest eller skrevet blogg tidligere, og denne ble helt i starten laget for å klare informere familie og venner som var bekymret. Jeg klarte ikke holde rede på hvem jeg hadde svart hva til, når jeg på 2 timer hadde fått 52 sms som igjen ble svart på etter å ha svart midt i en kaotisk situasjon. I etterkant valgte jeg å fortsette ha denne åpen, for informasjon til hvem som måtte finne det nyttig å lese om vår tid, våre opplevelser, våre kamper, våre gleder osv. Vi fikk så mye støtte av så mange medmennesker vi ikke engang kjente. Tusen tusen takk for følget <3

Onsdag 22. September 22/09/2010

Filed under: Uncategorized — marwinbror @ 8:58 am

Bedre 🙂

Ja lille gullet har beholdt alle måltidene sine det siste døgnet, ikke store måltidene, men jeg puster lettet ut, for tankene begynte gå mot sondemating.

Han var så sulten så sulten, og overlykkelig når han så flasken sin og grøt skjea. Men så snart det kom inn i munnen så brakk han seg og klarte ikke spise.

Han har hatt enorme mandler, jeg tror det har vært med på å gi han brekningene når han har fått noe inn i munnen, sammen med mye slim som han hoster opp og svelger, som har gjort han kvalm.

Feberen derimot kom nok av noe annet.

Da de stikset urinen hans så den grei ut, men ved dyrkning vokste det frem bakterier. De tok en kateterprøve for kontroll, også der gror det frem bakterier, så han har en pågående urinveisinfeksjon. Vi venter på at dyrkningen skal bli ferdig, slik at vi vet hvilken antibiotika han skal ha før de startet behandling.

Natten i natt har vært en drøm, han spiste minimalt (40ml) melk før han sovnet. kl 00.30 våkner han og virket sulten, ikke mer enn 15 ml orket han før han sovnet igjen. kl 04.30 drakk han hele 95 ml. Det ble det nok litt tungt for magen, for da klarte han ikke roe seg igjen. Pleierene tok han med seg ut, og kl 09.00 kom på ny inn en sulten og trøtt gutt. Ny rekord med 100 ml innabords før han sovnet 🙂

Så nå er han virkelig på berdingens vei. Fortsatt noe sutrete og utilpass, men ikke slik som han var.

Reklamer
 

3 Responses to “Onsdag 22. September”

 1. Ingrid Waller Says:

  Det var gode nyheter! Fortsatt god bedring til den tøffe gutten 🙂

 2. Yvonne Reinfjell Says:

  Godt å høre at han er på bedringens vei 🙂

  Men fortsatt god bedring 🙂

  *klæm*

 3. Vibecke Says:

  Hurra!!! Så godt å høre da! 🙂 Dette var gode nyheter! 🙂


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s