Marwinbror's Blog

Dette er en blogg om lillebror som kom sist i en søskenflokk på 4. Han er født i Februar 2010, og hadde fra før 3 storesøstre på 2, 3 og 11 år. Grunnen til at jeg ønsket å opprette en blogg i hans navn, var at han fikk en tøff start på livet, Marwin ble 23 dager gammel livstruende dårlig. Etter en gentesting foretatt i Tyskland, fikk han bekreftet diagnosen: congenital nephrotick syndrome. Veldig enklet forklart: Nyrene hans tok ikke opp proteiner som de skulle, og de lakk det lille av proteiner som kroppen hadde av reserver. I denne bloggen kan du følge hans opp og nedturer frem til en nyretransplantasjon, og i tiden som følger etter.Jeg hadde hverken lest eller skrevet blogg tidligere, og denne ble helt i starten laget for å klare informere familie og venner som var bekymret. Jeg klarte ikke holde rede på hvem jeg hadde svart hva til, når jeg på 2 timer hadde fått 52 sms som igjen ble svart på etter å ha svart midt i en kaotisk situasjon. I etterkant valgte jeg å fortsette ha denne åpen, for informasjon til hvem som måtte finne det nyttig å lese om vår tid, våre opplevelser, våre kamper, våre gleder osv. Vi fikk så mye støtte av så mange medmennesker vi ikke engang kjente. Tusen tusen takk for følget <3

Fredag 24. September 24/09/2010

Filed under: Uncategorized — marwinbror @ 9:39 am

Der var vi klare til å forberede stikket, til å utføre en blærepunksjon.

Så tisset Marwin og vi fikk tatt en midstrømsprøve.
Plutselig trengte vi ikke blærepunktere likevel?!?! Skjønner det fortsatt ikke…. Kunne de ikke bare sagt at de kunne ta en slik istedenfor å stikke? Da hadde vi kunne fikset det selv for lenge siden og sluppet bekymre oss. Dårlig kommunikasjon og planlegging.  For det er vel ikke bedre å stikke enn å vente på urin?

Jeg er bare glad han slapp unna den ubehageligheten.. Flinke gutten min som ordnet opp i det selv 🙂

Reklamer
 

2 Responses to “Fredag 24. September”

 1. Linnie Says:

  Så FLOTT at han fikset dette selv, uten å måtte stikkes.

  Kjempegreier 🙂

  Bedre kommunikasjon hadde kanskje vært på sin plass, men heldigvis ordnet alt seg likevel, uten at han måtte gå gjennom noe så ubehagelig som en blærepunksjon.

  Håper dere får en kjempekoselig helg 🙂

  Klem fra oss i Mosjøen =)


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s