Marwinbror's Blog

Dette er en blogg om lillebror som kom sist i en søskenflokk på 4. Han er født i Februar 2010, og hadde fra før 3 storesøstre på 2, 3 og 11 år. Grunnen til at jeg ønsket å opprette en blogg i hans navn, var at han fikk en tøff start på livet, Marwin ble 23 dager gammel livstruende dårlig. Etter en gentesting foretatt i Tyskland, fikk han bekreftet diagnosen: congenital nephrotick syndrome. Veldig enklet forklart: Nyrene hans tok ikke opp proteiner som de skulle, og de lakk det lille av proteiner som kroppen hadde av reserver. I denne bloggen kan du følge hans opp og nedturer frem til en nyretransplantasjon, og i tiden som følger etter.Jeg hadde hverken lest eller skrevet blogg tidligere, og denne ble helt i starten laget for å klare informere familie og venner som var bekymret. Jeg klarte ikke holde rede på hvem jeg hadde svart hva til, når jeg på 2 timer hadde fått 52 sms som igjen ble svart på etter å ha svart midt i en kaotisk situasjon. I etterkant valgte jeg å fortsette ha denne åpen, for informasjon til hvem som måtte finne det nyttig å lese om vår tid, våre opplevelser, våre kamper, våre gleder osv. Vi fikk så mye støtte av så mange medmennesker vi ikke engang kjente. Tusen tusen takk for følget <3

Søndag 17. Oktober -Dehydrert- 17/10/2010

Filed under: Uncategorized — marwinbror @ 11:49 am

Marwin har kastet opp og hatt avføring gjennom hele siste døgnet, mulig han har fått et eller annet magevirus, for det kommer ut alle veier. Feberen blir han heller ikke kvitt. Sikkert dette Eneteroviruset som han har hatt hele veien som blusser opp igjen.

Stakkars lille gullet vårt er noe innsunken rundt øynene, tørr på hender og føtter (skrukkete), og ser skikkelig puslete ut. Ikke akkurat vant med å se han slik, tvert imot.

Han får derfor ei glukoseblanding intravenøst, blir 4 timer ekstra på sykehuset i dag. Greit å få slappet av litt for godgutten.

MEN, stråler som ei sol, og er i kjempehummør, bare veldig slapp og orker ikke så mye før han vil hvile.

Legger inn noen bilder, for her er kontastene store fra hvordan han ofte ser ut mtp. vann i kroppen.

I går hadde vi en rolig dag i Tønsberg, hvor småjentene og pappa kom hit på sykehuset. Vi trillet oss en tur å spiste. Var tilbake på sykehuset 16.30, da var Marwin sliten og hadde feber igjen.

 

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Reklamer
 

6 Responses to “Søndag 17. Oktober -Dehydrert-”

 1. Ina Helen Says:

  Nydelig liten en du har der
  Sender over all lykke og ønske om at han har det bra å at legene gjør han frisk =)
  Tenner et lys for dere som familie og han som er så sterk =)

 2. Siv Renate Says:

  Så skjønn han er! Sender dere mange positive og gode tanker… Sitter her med tårer i øynene og leser og ser på bildene av den lille gutten deres… Mange gode ønsker fremover ønskes dere alle..

  Klem…

 3. Birgitte Says:

  Så utrolig nydelig gutt=) Huff stakkar liten, føler med dere alle sammen.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s