Marwinbror's Blog

Dette er en blogg om lillebror som kom sist i en søskenflokk på 4. Han er født i Februar 2010, og hadde fra før 3 storesøstre på 2, 3 og 11 år. Grunnen til at jeg ønsket å opprette en blogg i hans navn, var at han fikk en tøff start på livet, Marwin ble 23 dager gammel livstruende dårlig. Etter en gentesting foretatt i Tyskland, fikk han bekreftet diagnosen: congenital nephrotick syndrome. Veldig enklet forklart: Nyrene hans tok ikke opp proteiner som de skulle, og de lakk det lille av proteiner som kroppen hadde av reserver. I denne bloggen kan du følge hans opp og nedturer frem til en nyretransplantasjon, og i tiden som følger etter.Jeg hadde hverken lest eller skrevet blogg tidligere, og denne ble helt i starten laget for å klare informere familie og venner som var bekymret. Jeg klarte ikke holde rede på hvem jeg hadde svart hva til, når jeg på 2 timer hadde fått 52 sms som igjen ble svart på etter å ha svart midt i en kaotisk situasjon. I etterkant valgte jeg å fortsette ha denne åpen, for informasjon til hvem som måtte finne det nyttig å lese om vår tid, våre opplevelser, våre kamper, våre gleder osv. Vi fikk så mye støtte av så mange medmennesker vi ikke engang kjente. Tusen tusen takk for følget <3

Torsdag 21.Oktober 21/10/2010

Filed under: Uncategorized — marwinbror @ 9:40 pm

Storesøstrer Keilins fødselsdag 🙂 Gratulerer til supersøsteren som blir 4 år i dag 🙂

 

Marwin ble igjen på sykehuset i dag, feiring av Keilins bursdag skulle foregå oppe i lavvoen i skogen. Det var et flott vær å feire ute i, men litt kaldt og kjedelig for en liten prins.

Prøvene som ble tatt for å måle antistoffer i blodet etter første Varicella vaksinen, forelå svar på i dag. NEGATIV, ikke engang vaksinen beit på denne lille knerten, disse nyrene er uten tvil trøbblete for immunforsvaret, antistoffene blir bare borte 😦

(jeg lurer jo da på i mitt stille sinn, om det er en liten mulighet for at han faktisk kunne blitt smittet av vannkopper her tidligere, tross negative prøver…? det må spørres om  i morgen på visitten føler jeg.)

Legen var forsåvidt ikke overrasket, men nå er det ikke tvil om at han trenger dobbelt dose neste gang.

Så i morgen er det to nye stikk med Varicella. Krysser alt jeg har for at disse har en virkning som sitter i lenger enn som så.

 

Reklamer
 

4 Responses to “Torsdag 21.Oktober”

 1. Idun Rosenfeld Says:

  Gratulerer med dagen til Keilin!! Hørtes ut som en flott dag for henne!

  Det er sikkert ikke aktuelt, men jeg tenkte jeg kunne si fra om at vi har vannkopper i nær omgangskrets for tiden, hvis det overhodet er aktuelt å prøve «the real thing» med smitte igjen kan det ordnes! Cornelia var også på besøk hos de som har vannkopper rett før det brøt ut hos nr 2, så det er gode muligheter for at hun også får det.

  • marwinbror Says:

   Heisann Idun.
   Ja Keilin hadde en fantstisk dag 🙂
   Takk for omtanken, og villigheten til å hjelpe. Om Cornelia var der rett før utbruddet skal du se hun har plukket det opp 😉 Nå fikk han dobbel dose vaksine i dag, så det er nok for sent desverre.

 2. Tom Says:

  4 års burdag er uendelig mye for en som er liten. Så morsomt da! Også i lavvoen.

  Marwin får vi tenke at får mange bursdager i lavvoen senere – han må ikke stresse og være med på alt. Han er fortsatt ung 🙂 Når han blir 15 så vil han sikkert ikke være med i lavvoen med dere allikevel – gled dere over at han foretrekker fred og ro som han gjør nå. Dette forandrer seg 🙂


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s