Marwinbror's Blog

Dette er en blogg om lillebror som kom sist i en søskenflokk på 4. Han er født i Februar 2010, og hadde fra før 3 storesøstre på 2, 3 og 11 år. Grunnen til at jeg ønsket å opprette en blogg i hans navn, var at han fikk en tøff start på livet, Marwin ble 23 dager gammel livstruende dårlig. Etter en gentesting foretatt i Tyskland, fikk han bekreftet diagnosen: congenital nephrotick syndrome. Veldig enklet forklart: Nyrene hans tok ikke opp proteiner som de skulle, og de lakk det lille av proteiner som kroppen hadde av reserver. I denne bloggen kan du følge hans opp og nedturer frem til en nyretransplantasjon, og i tiden som følger etter.Jeg hadde hverken lest eller skrevet blogg tidligere, og denne ble helt i starten laget for å klare informere familie og venner som var bekymret. Jeg klarte ikke holde rede på hvem jeg hadde svart hva til, når jeg på 2 timer hadde fått 52 sms som igjen ble svart på etter å ha svart midt i en kaotisk situasjon. I etterkant valgte jeg å fortsette ha denne åpen, for informasjon til hvem som måtte finne det nyttig å lese om vår tid, våre opplevelser, våre kamper, våre gleder osv. Vi fikk så mye støtte av så mange medmennesker vi ikke engang kjente. Tusen tusen takk for følget <3

forts. 9. November 09/11/2010

Filed under: Uncategorized — marwinbror @ 10:26 pm

Tok litt tid før endelig svar på spinalprøvene kom, da datasystemet ligger nede.

Men 🙂 🙂 🙂 Spinalprøven var heldigvis helt fin. Åhh, jeg er så lykkelig.De mente de kunne sett dersom han hadde hatt noen form for blødninger i den også, og det kunne se ikke finne ut fra denne. Så, ingen meningitt, og nesten helt sikkert ingen blødninger etter den høye INRén i går.

 

Nå må det bare gå fremover, jeg lengter så uforklarlig mye etter å se et lite smil i ansiktet til Marwin. Jeg har prøvd ut alle «morrotriksene» men ingenting gir noen respons. Er skremmende å se. Det føles en evighet siden fredag og jeg sist så glimtet i øyet, og smilet om munnen hans.  ❤

Reklamer
 

9 Responses to “forts. 9. November”

 1. Eileen Says:

  Hei.
  Historien deres traff meg både i hjertet og magen. Har selv 3 små barn, 2 jenter og en gutt, og som mamma «kjenner» jeg dette treffer meg voldsomt. Skulle ønske jeg kunne hjelpe med noe.
  Ønsker dere, hele familien masse lykke til framover!! Kommer til å følge dere og deres lille vidunergutt til dere er trygt hjemme igjen!!!
  sender en stor klem.
  hilsen eileen

 2. Christina Says:

  Jeg pleier vanligvis ikke å kommentere blogger til mennesker jeg ikke kjenner, men etter å ha lest Marwins historie bare måtte jeg.
  Det var mye vond lesing for et følsomt mammahjerte (har selv en liten gutt på snart ti måneder). Vil bare si at Marwin er en utrolig skjønn gutt!! Jeg krysser alt jeg har for at det skal gå bra for den lille gutten deres, og gleder meg veldig til den dagen jeg kan lese at Marwin er frisk og klar til å dra hjem fra sykehuset for godt. Masse lykkeønskninger fra meg=)

 3. Therese Says:

  Det var godt nytt, Bente!
  Håper dagen idag bringer litt bedring for skjønningen!
  Klem fra meg 🙂

 4. Linnie Says:

  Åhhh så bra!!! *god klem*

  Har tenkt så mye på dere, og tenker fortsatt på dere.
  Håper gode, «gamle», Marwin er tilbake i morgen =)

  Det er lov å håpe, og jeg krysser fingrene veldig for det 🙂

  *Nattaklemmer* til deg og Marwin =)

 5. Tom Says:

  Dette var godt å høre. Håper han er tilbake i smil-modus igjen snart, det hadde vært hyggelig lesning. Håper du og Tommy har det ok også.

 6. prinetti Says:

  Så bra at spinalpunksjonen ikke viste noe, og håper du snart får se det nydelige smilet til Marwin 😀

 7. Cilla Says:

  Nå ble jeg glad for gode nyheter, og jeg håper at et smil snart er å se i Marwins nydelige ansikt ❤
  *klem*


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s