Marwinbror's Blog

Dette er en blogg om lillebror som kom sist i en søskenflokk på 4. Han er født i Februar 2010, og hadde fra før 3 storesøstre på 2, 3 og 11 år. Grunnen til at jeg ønsket å opprette en blogg i hans navn, var at han fikk en tøff start på livet, Marwin ble 23 dager gammel livstruende dårlig. Etter en gentesting foretatt i Tyskland, fikk han bekreftet diagnosen: congenital nephrotick syndrome. Veldig enklet forklart: Nyrene hans tok ikke opp proteiner som de skulle, og de lakk det lille av proteiner som kroppen hadde av reserver. I denne bloggen kan du følge hans opp og nedturer frem til en nyretransplantasjon, og i tiden som følger etter.Jeg hadde hverken lest eller skrevet blogg tidligere, og denne ble helt i starten laget for å klare informere familie og venner som var bekymret. Jeg klarte ikke holde rede på hvem jeg hadde svart hva til, når jeg på 2 timer hadde fått 52 sms som igjen ble svart på etter å ha svart midt i en kaotisk situasjon. I etterkant valgte jeg å fortsette ha denne åpen, for informasjon til hvem som måtte finne det nyttig å lese om vår tid, våre opplevelser, våre kamper, våre gleder osv. Vi fikk så mye støtte av så mange medmennesker vi ikke engang kjente. Tusen tusen takk for følget <3

Søndag 20. Mars 20/03/2011

Filed under: Uncategorized — marwinbror @ 8:57 pm

Hipp hipp hurra for storesøster Linelle som ble 3 år i dag ❤

Ble feiret hos farmor og farfar sammen med onkler og tanter, en fin dag for store og små 🙂

 

Marwin har nå hatt 4 tilfeldige netter uten salt, og det er vel ikke lenger så stor tvil, uten saltet sover han godt hele natten, er ikke uvel og urolig, han kaster heller ikke opp.

Problemet er videre hvordan få i han så mye salt på andre måter, når han knapt spiser annet enn melk… Det er helt nødvendig med større mengder innabords, siden dette og så er noe han taper sammen med proteiner.

 

Fikk smake litt på rismelk i dag, det slukte han 100ml av på null komma niks. Godt for han å få litt andre smaker på drikken, selv om det desverre er minimalt med kalorier i den, kontra annen melk.

Ellers ligger han fortsatt under 9 tallet, 8975gr i dag.

Reklamer
 

One Response to “Søndag 20. Mars”

  1. Karina Says:

    ♥ Hipp Hurra for storesøster Linelle ♥


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s