Marwinbror's Blog

Dette er en blogg om lillebror som kom sist i en søskenflokk på 4. Han er født i Februar 2010, og hadde fra før 3 storesøstre på 2, 3 og 11 år. Grunnen til at jeg ønsket å opprette en blogg i hans navn, var at han fikk en tøff start på livet, Marwin ble 23 dager gammel livstruende dårlig. Etter en gentesting foretatt i Tyskland, fikk han bekreftet diagnosen: congenital nephrotick syndrome. Veldig enklet forklart: Nyrene hans tok ikke opp proteiner som de skulle, og de lakk det lille av proteiner som kroppen hadde av reserver. I denne bloggen kan du følge hans opp og nedturer frem til en nyretransplantasjon, og i tiden som følger etter.Jeg hadde hverken lest eller skrevet blogg tidligere, og denne ble helt i starten laget for å klare informere familie og venner som var bekymret. Jeg klarte ikke holde rede på hvem jeg hadde svart hva til, når jeg på 2 timer hadde fått 52 sms som igjen ble svart på etter å ha svart midt i en kaotisk situasjon. I etterkant valgte jeg å fortsette ha denne åpen, for informasjon til hvem som måtte finne det nyttig å lese om vår tid, våre opplevelser, våre kamper, våre gleder osv. Vi fikk så mye støtte av så mange medmennesker vi ikke engang kjente. Tusen tusen takk for følget <3

Torsdag 7. April -Forkjøla, tett, oppkast- 07/04/2011

Filed under: Uncategorized — marwinbror @ 7:19 pm

Det er Ståa i dag 😦

Marwin begynte bli skikkelig tett i går, og hadde en tørr vond hoste.

I løpet av dagen har han blitt noe værre med en tett hoste som ender med oppkast, og likeledes gir dårlig matlyst. Mulig han har blitt forkjølet etter at vi var ute og nøt det vakre været i går. Han satt godt kledd i vognen sin, mens han så på jentene som lekte ute, og oss voksne som rydda og støvsuget bilen. Riktig så spennende var det for lille lykketrollet. Dette er ikke det Marwin trenger nå som vekten viste riktig vei.

Han er noe ødematøs, så de gir en større dose med vanndrivende. Vekten spratt opp nesten 300gr på et døgn 😉 drømmer om at den gjør det uten at vann i kroppen er grunnen.

Gullet er like blid og fornøyd som alltid.

Mandag 10-14.00 skal vi inn på Riksen å snakke med spiseteamet, Jeg regner med de skal observere matinntakene og vurdere. Håper de kan komme med noen gode tips.

I går ble Marwin klippet for første gang, ikke helt perfekt av en 4 barnsmamma som bare har klippet jenter tidligere, og ikke aner hvordan gutteklipp skal utføres.

Vel, noe kortere ved ørene og en skjev lugg ble i allefall resultatet 😉

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Reklamer
 

5 Responses to “Torsdag 7. April -Forkjøla, tett, oppkast-”

 1. Helle J Says:

  Nei,var vel ikke mere sykdom dere trengte. Krysser fingrene for at han kommer seg fort igjen.
  Fin på håret syns jeg han ble,og sånn et utrolig skjønn gutt han er:-)
  Mange klemmer

 2. elizabeth Says:

  Verdens flotteste Marwin også med ny sveis!
  Lykke til på mandag!

 3. Lammelåret Says:

  Synes det ble en bra gutteklipp! Ørene ser hele ut enda 😉

 4. Karina Says:

  hihi :)) Såg bedre ut enn min første, og siste klipp av storebror for ca 9 år siden. Jeg hart ikke talent for klipping fant jeg ut! hoho :)) Nå skulle Daniel sårt hatt seg en klipp, har ikke klipt han etter han mistet alt håret i okt/nov, så jeg håper noen melder seg frivillig snart!

  Utrolig dumt at lillebror har blitt sjuk 😦 Det trengte han absolutt ikke nå 😦 Håper han kommer seg fort! ♥ God bedring til solstråla di!

  Og endelig får dere prate med spiseteamet!! Håper de kan hjelpe dere! Klem og god helg ♥


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s