Marwinbror's Blog

Dette er en blogg om lillebror som kom sist i en søskenflokk på 4. Han er født i Februar 2010, og hadde fra før 3 storesøstre på 2, 3 og 11 år. Grunnen til at jeg ønsket å opprette en blogg i hans navn, var at han fikk en tøff start på livet, Marwin ble 23 dager gammel livstruende dårlig. Etter en gentesting foretatt i Tyskland, fikk han bekreftet diagnosen: congenital nephrotick syndrome. Veldig enklet forklart: Nyrene hans tok ikke opp proteiner som de skulle, og de lakk det lille av proteiner som kroppen hadde av reserver. I denne bloggen kan du følge hans opp og nedturer frem til en nyretransplantasjon, og i tiden som følger etter.Jeg hadde hverken lest eller skrevet blogg tidligere, og denne ble helt i starten laget for å klare informere familie og venner som var bekymret. Jeg klarte ikke holde rede på hvem jeg hadde svart hva til, når jeg på 2 timer hadde fått 52 sms som igjen ble svart på etter å ha svart midt i en kaotisk situasjon. I etterkant valgte jeg å fortsette ha denne åpen, for informasjon til hvem som måtte finne det nyttig å lese om vår tid, våre opplevelser, våre kamper, våre gleder osv. Vi fikk så mye støtte av så mange medmennesker vi ikke engang kjente. Tusen tusen takk for følget <3

Fredag 15. April 14/04/2011

Filed under: Uncategorized — marwinbror @ 10:21 pm

Tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger og gode ønsker på forrige innlegg. Det er  nesten litt uvirkelig å a fått datoen kjenner jeg.

I dag var Marwin, småjentene, Fasa og jeg en liten tur på stranda. Jentene ønsker alltid å gå ned dit, så vi tok med bøtte og spader  og ruslet ned en tur.

Marwin storkoste seg i sanden, litt ekkelt å ta i den kalde sanden først, men så ble den altfor fristende til ikke å kna i og baske litt med 🙂

Marwin er fortsatt ganske ødematøs. Mest i ansiktet, og blir veldig hoven over øynene. Håper han er bedre til i morgen. For da skal han nemlig fotograferes. Litt sent 1års bilde, men bedre sent enn aldri 😉 Har liksom ikke fått det til å passe før. Så da håper jeg virkelig han ser ut som seg selv, og ikke en altfor rund plugg.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Reklamer
 

5 Responses to “Fredag 15. April”

 1. Karina Says:

  Nydelige bilder ♥

 2. Anette Says:

  Så herlige bilder av barna dine 🙂
  nydelige alle sammen!
  så koselit ut for Marwin å være litt ute i solen 😀

 3. tine knive Says:

  Koselige bilder, Bente 🙂
  Så kos å se gjengen sammen på stranda 🙂


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s