Marwinbror's Blog

Dette er en blogg om lillebror som kom sist i en søskenflokk på 4. Han er født i Februar 2010, og hadde fra før 3 storesøstre på 2, 3 og 11 år. Grunnen til at jeg ønsket å opprette en blogg i hans navn, var at han fikk en tøff start på livet, Marwin ble 23 dager gammel livstruende dårlig. Etter en gentesting foretatt i Tyskland, fikk han bekreftet diagnosen: congenital nephrotick syndrome. Veldig enklet forklart: Nyrene hans tok ikke opp proteiner som de skulle, og de lakk det lille av proteiner som kroppen hadde av reserver. I denne bloggen kan du følge hans opp og nedturer frem til en nyretransplantasjon, og i tiden som følger etter.Jeg hadde hverken lest eller skrevet blogg tidligere, og denne ble helt i starten laget for å klare informere familie og venner som var bekymret. Jeg klarte ikke holde rede på hvem jeg hadde svart hva til, når jeg på 2 timer hadde fått 52 sms som igjen ble svart på etter å ha svart midt i en kaotisk situasjon. I etterkant valgte jeg å fortsette ha denne åpen, for informasjon til hvem som måtte finne det nyttig å lese om vår tid, våre opplevelser, våre kamper, våre gleder osv. Vi fikk så mye støtte av så mange medmennesker vi ikke engang kjente. Tusen tusen takk for følget <3

Tirsdag 16.August -Gule stafylokokker- 16/08/2011

Filed under: Uncategorized — marwinbror @ 7:37 am

Det var altså positivt svar på prøven, rikelig oppvekst med gule stafylokokker 😦 Håper virkelig vi får satt dem til livs med rensing, salver og skifte morgen og kveld. Ikke bare helt enkelt å utføre en steril prosedyre på brystet til en nyoppstått og utolmodig liten gutt, men det gikk på et vis 🙂 Nå er det bare å krysse fingrene for at det forsvinner og at Marwin får beholde CVKén til de hyppige kontrollene med blodprøvetaking er over.

Hele 12 bæsjebleier i går leder til en noe sår stump, men han var veldig flink til å få i seg saft, og spiste 2 store grøtmåltider. Så totalt væskeinntak ble på 1100ml. vi sondet et par hundre ekstra med vann, siden det ikke helt har kommet riktig vei de siste dagene.

Nå skal vi bort på lunsj med gode venner 🙂 Tenk så fantastisk da, ha med seg Marwin bort på lunsj.. Gleder meg 🙂

Reklamer
 

6 Responses to “Tirsdag 16.August -Gule stafylokokker-”

 1. Silja Says:

  Mot sår stump er det veldig effektivt med noen minutter med direkte sollys på huden. Har selv brukt det noen ganger når stumpen på ungene har vært skikkelig sår. Det tørker opp huden effektivt, og huden blir straks bedre. Har også brukt Inotyol mye på de to første barna, men nå med sistemann har jeg prøvd Bepanthen og jeg synes den er enda mer effktiv til å lege huden enn Inotyol.
  Lykke til med sår stump og rensing av CVK!

  • marwinbror Says:

   Sollys er det ikke alltid like enkelt å få til, men skal jaggu ut å kjøpe Bepanthen. Er det det som lukter litt rart, som granbar eller noe? Vet de laget en blanding av et eller annet på riksen da Marwin var bare babyen. De blandet det med Inotyol nemlig.

   • Silja Says:

    Ja, det lukter litt rart, som fersk ull egentlig. Antar at det er lanolininnholdet som gjør det.

 2. Ingunn Dyresen Says:

  Hei. Jeg har et forslag om en salve du kan prøve på Marwin’s såre stump, har kjempe god erfaring med den (brukt den på mine 2 barn, ble anbefalt den av lege) Inotyol 50 g Salve. Håper Marwin blir raskt bra igjen fra stafylkokker og diare.

  Klem fra Ingunn

 3. Villblomsten Says:

  Så flott å høre det går bra 🙂
  søt gutt 🙂


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s