Marwinbror's Blog

Dette er en blogg om lillebror som kom sist i en søskenflokk på 4. Han er født i Februar 2010, og hadde fra før 3 storesøstre på 2, 3 og 11 år. Grunnen til at jeg ønsket å opprette en blogg i hans navn, var at han fikk en tøff start på livet, Marwin ble 23 dager gammel livstruende dårlig. Etter en gentesting foretatt i Tyskland, fikk han bekreftet diagnosen: congenital nephrotick syndrome. Veldig enklet forklart: Nyrene hans tok ikke opp proteiner som de skulle, og de lakk det lille av proteiner som kroppen hadde av reserver. I denne bloggen kan du følge hans opp og nedturer frem til en nyretransplantasjon, og i tiden som følger etter.Jeg hadde hverken lest eller skrevet blogg tidligere, og denne ble helt i starten laget for å klare informere familie og venner som var bekymret. Jeg klarte ikke holde rede på hvem jeg hadde svart hva til, når jeg på 2 timer hadde fått 52 sms som igjen ble svart på etter å ha svart midt i en kaotisk situasjon. I etterkant valgte jeg å fortsette ha denne åpen, for informasjon til hvem som måtte finne det nyttig å lese om vår tid, våre opplevelser, våre kamper, våre gleder osv. Vi fikk så mye støtte av så mange medmennesker vi ikke engang kjente. Tusen tusen takk for følget <3

Lørdag 5. November -sykehusinnleggelse- 06/11/2011

Filed under: Uncategorized — marwinbror @ 12:33 am

Der er lillegullet innlagt for 2 døgn denne uken. Startet med en veldig sutrete og sliten gutt i startet av uken. Tirsdag måtte vi inn å få lagt med sonden som hadde vært ute et par dager, hvor han spiste og drakk godt. Men plutselig ville han hverken ha vått eller tørt.

Onsdag var det kontrolldag, og gutten var kjempeslapp. Sjekket ører og hals. Halsen var noe rød, ellers ingen funn.

Etter kontrollen begynt det det. Han kastet opp mye og ofte. Natt til Torsdag startet han videre med diaré. Fikk en telefon om at Takrolimusspeilet var altfor høyt (10,3) og lurte på om dette kunne være grunnen til Marwins dårlige form.

Fredag fikk jeg i han så lite drikke at vi ba om å få komme på sykehuset. Ble innlagt og fikk 300ml intravenøst over natten, for så å reise hjem igjen på dagen. Fortsatt en slapp og sliten Marwin. I dag Lørdag, har han bare vært som et aspeløv, hengt i armene mine og sittet på fanget absolutt hele dagen. Kastet opp mye av det vi har forsøkt å sonde, mens diaréen har avtatt noe (ikke rart når han ikke spiser). Så når klokken nesten var fem, og han kun hadde fått i seg 530ml. bar det inn til sykehuset igjen. Ba om at de kunne gi han noe intravenøst med næring siden han ikke har spist siden tirsdag. Men ble bare hengt opp ei natrium/kalium/glukoseblanding. Marwin har ikke noe særlig å gå på nå, vekten raser ned i feil retning.

Pappa sover over med godgutten vår. Så jeg er spent på om det blir gitt noe annet i løpet av natten.

 

Håper virkelig Marwinbror er bedre i morgen.

Reklamer
 

2 Responses to “Lørdag 5. November -sykehusinnleggelse-”

  1. Silja Says:

    Huff, det er vondt når de små har det dårlig. Håper det går over veldig snart. Riktig god bedring til Marwin!

  2. June Furuvald Says:

    Mange gode ønsker om god bedring til gutten deres ❤ .


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s