Marwinbror's Blog

Dette er en blogg om lillebror som kom sist i en søskenflokk på 4. Han er født i Februar 2010, og hadde fra før 3 storesøstre på 2, 3 og 11 år. Grunnen til at jeg ønsket å opprette en blogg i hans navn, var at han fikk en tøff start på livet, Marwin ble 23 dager gammel livstruende dårlig. Etter en gentesting foretatt i Tyskland, fikk han bekreftet diagnosen: congenital nephrotick syndrome. Veldig enklet forklart: Nyrene hans tok ikke opp proteiner som de skulle, og de lakk det lille av proteiner som kroppen hadde av reserver. I denne bloggen kan du følge hans opp og nedturer frem til en nyretransplantasjon, og i tiden som følger etter.Jeg hadde hverken lest eller skrevet blogg tidligere, og denne ble helt i starten laget for å klare informere familie og venner som var bekymret. Jeg klarte ikke holde rede på hvem jeg hadde svart hva til, når jeg på 2 timer hadde fått 52 sms som igjen ble svart på etter å ha svart midt i en kaotisk situasjon. I etterkant valgte jeg å fortsette ha denne åpen, for informasjon til hvem som måtte finne det nyttig å lese om vår tid, våre opplevelser, våre kamper, våre gleder osv. Vi fikk så mye støtte av så mange medmennesker vi ikke engang kjente. Tusen tusen takk for følget <3

9.November -Fortsatt innlagt- 09/11/2011

Filed under: Uncategorized — marwinbror @ 10:29 pm

Det ble ikke bare en liten tur innom sykehuset. Nå har Marwin vært dårlig ei hel uke, og har vært nødvendig å ha han tilkoplet intavenøs væske/næring for å opprettholde sirkulasjonen gjennom nyren.

De finner ikke noe på prøvene de har tatt. Ingen vanlig omgansgsyke. Han er fryktelig kvalm, i dag har han ikke ville ha noe som helst i munnen. Hverken saft, div mat eller tannbørsten. I går spiste han i allefall noen få tørre HonniKorn. Han sondes jevnlig hver eneste time samtidig med at han får intravenøst for å komme i mål med veskebehovet sitt.

 

Han fikk i dag påvist en virushalsbetennelse, som selvføgelig ikke kan behandles. Vi prøvde med Paracet, men den hadde ikke lange virkningen. Ibux hadde vært glimrende i slike tilfeller, men det kan han ikke få da den kan ødelegge nyren.

 

I kveld hadde han kraftig oppkast rett før medisinering, en times tid i etterkant steg formen betraktelig og han smilte og gjorde abligøyer. Helt ut av det ble skulle han ha flasken sin med saft. Jeg skjønte jo ingenting, etter flere dager hvor han ikke vil ha noe som helst styrtet han 100.ml. HURRA!! Så glad som jeg ble. Tenk om dette er et tegn på en bedre dag i morgen 🙂 Vi håper i det lengste.

 

Reklamer
 

2 Responses to “9.November -Fortsatt innlagt-”

  1. Silja Says:

    God bedring til Marwin! 🙂

  2. Ragnhild Fenstad Says:

    Stadig nye prøvelser.Stakkars lille nydelige gutt som sliter slik og stakkars dere foreldre som ser at gutten sliter.Lykke til.Får håpe at han er på varig bedring nå.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s