Marwinbror's Blog

Dette er en blogg om lillebror som kom sist i en søskenflokk på 4. Han er født i Februar 2010, og hadde fra før 3 storesøstre på 2, 3 og 11 år. Grunnen til at jeg ønsket å opprette en blogg i hans navn, var at han fikk en tøff start på livet, Marwin ble 23 dager gammel livstruende dårlig. Etter en gentesting foretatt i Tyskland, fikk han bekreftet diagnosen: congenital nephrotick syndrome. Veldig enklet forklart: Nyrene hans tok ikke opp proteiner som de skulle, og de lakk det lille av proteiner som kroppen hadde av reserver. I denne bloggen kan du følge hans opp og nedturer frem til en nyretransplantasjon, og i tiden som følger etter.Jeg hadde hverken lest eller skrevet blogg tidligere, og denne ble helt i starten laget for å klare informere familie og venner som var bekymret. Jeg klarte ikke holde rede på hvem jeg hadde svart hva til, når jeg på 2 timer hadde fått 52 sms som igjen ble svart på etter å ha svart midt i en kaotisk situasjon. I etterkant valgte jeg å fortsette ha denne åpen, for informasjon til hvem som måtte finne det nyttig å lese om vår tid, våre opplevelser, våre kamper, våre gleder osv. Vi fikk så mye støtte av så mange medmennesker vi ikke engang kjente. Tusen tusen takk for følget <3

Tusen takk alle sammen <3 30/12/2011

Filed under: Uncategorized — marwinbror @ 10:48 pm

Jeg vil bare takke nok engang for de varme hilsnene vi får her inne på bloggen.
Jeg blir enormt rørt, og gråter ofte en skvett når jeg får så varme gode ord og ønsker for Marwin.
Det er veldig godt å vite at det er så mange som tenker på lillegullet vårt og familien, jeg har virkelig troen på det gode i mennesket etter jeg startet denne bloggen.
Det er ren terapi å vite at man får så mye støtte rundtom, t.o.m. fra mennesker vi aldri har sett eller hørt om tidligere.

Tusen hjertelig takk,  en takknemlig og overveldet klem fra hele Marwinfamilien ❤

Reklamer
 

One Response to “Tusen takk alle sammen <3”

  1. Elisabeth Says:

    Hei. Jeg leser bloggen din vær dag. Jeg blir rørt avd det jeg leser å tårene triller ankelte ganger. Av det jeg leser, så er Marwin en helt og en veldi sterk person som kjemper seg gjennom det meste. Ønsker deg og dine et godt nytt år. Krysser fingrene for Marwinbror.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s