Marwinbror's Blog

Dette er en blogg om lillebror som kom sist i en søskenflokk på 4. Han er født i Februar 2010, og hadde fra før 3 storesøstre på 2, 3 og 11 år. Grunnen til at jeg ønsket å opprette en blogg i hans navn, var at han fikk en tøff start på livet, Marwin ble 23 dager gammel livstruende dårlig. Etter en gentesting foretatt i Tyskland, fikk han bekreftet diagnosen: congenital nephrotick syndrome. Veldig enklet forklart: Nyrene hans tok ikke opp proteiner som de skulle, og de lakk det lille av proteiner som kroppen hadde av reserver. I denne bloggen kan du følge hans opp og nedturer frem til en nyretransplantasjon, og i tiden som følger etter.Jeg hadde hverken lest eller skrevet blogg tidligere, og denne ble helt i starten laget for å klare informere familie og venner som var bekymret. Jeg klarte ikke holde rede på hvem jeg hadde svart hva til, når jeg på 2 timer hadde fått 52 sms som igjen ble svart på etter å ha svart midt i en kaotisk situasjon. I etterkant valgte jeg å fortsette ha denne åpen, for informasjon til hvem som måtte finne det nyttig å lese om vår tid, våre opplevelser, våre kamper, våre gleder osv. Vi fikk så mye støtte av så mange medmennesker vi ikke engang kjente. Tusen tusen takk for følget <3

Onsdag 11. Januar -Et stort steg i riktig retning- 11/01/2012

Filed under: Uncategorized — marwinbror @ 11:55 pm

HURRA HURRA HURRA!!!

Jeg er så glad så glad, lettet og lykkelig. Plutselige tårer kommer i tide og utide når tanken på den gode nyheten kom i dag.
Nå kan vi senke den ene skulderen. Marwin har klart å bekjempe det ene viruset så det holder. Fra verdier på over 800.000 har nå Epstein Barr viruset gått tilbake til IKKE MÅLBARE VERDIER! Først ble jeg bare overlykkelig, deretter fikk jeg en skremmende tanke om at dette måtte være en feil, noen må ha byttet blodprøvene, er dette virkelig mulig??!!?!

Jeg har selvfølgelig lagt bort de negative og skremmende tankene nå, jeg fatter fortsatt ikke at det er mulig, men har ikke tenkt å bruke energien på å prøve forstå dette underet som har skjedd 🙂

One down, one to go.. !
Cytomegaloviruset vet vi ikke mere om før Marwin legges i ny narkose for undersøkelse, og biopsi av tarmen er utført. Så lenge det ser ut til å gå fremover, og Marwin ikke blir dårligere avventer de med disse undersøkelsene.
Er så glad nå, for tenker som så, at med et virus mindre har imminforsvaret til Marwin nå bedre utsikt til også å ta knekken på CMV.

Kur nr 2 gikk veldig fint i dag. Jeg er hjemom en tur, og fikk så fine gode filmsnutter av Tommy. Skal legge ut en link her, så dere kan få et lite blikk av en Marwin Leonard i superform ❤

Reklamer
 

5 Responses to “Onsdag 11. Januar -Et stort steg i riktig retning-”

 1. Sylvia Says:

  Hurra, så godt å høre noen gode nyheter!!!! Marwin er En skikkelig fighter!!! Og lille prinsen som tar alt med et smil!!!! Nå krysser vi alt vi eier og har for at flere gode nyheter kommer på løpende bånd!!! Mange bamse klemmer til dere alle fem fra Sylvia og co:)

 2. Silja Says:

  Helt fantastisk!! Det var virkelig godt å lese :-))
  Oppover nå!

 3. Lotta Says:

  SÅ BRA!!!!! det var gode nyheter å få 🙂

 4. Siv Grethe Says:

  Hei på dere! Jeg er sååå glad på deres vegne. Det må være godt å kunne senke skuldrene litt hvertfall. Tenker på dere, men dette var en virkelig hyggelig lesing.

  Klemmer fra vest

 5. Anders Drevsjømoen Says:

  så fint å høre att det går bedre.. 🙂


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s