Marwinbror's Blog

Dette er en blogg om lillebror som kom sist i en søskenflokk på 4. Han er født i Februar 2010, og hadde fra før 3 storesøstre på 2, 3 og 11 år. Grunnen til at jeg ønsket å opprette en blogg i hans navn, var at han fikk en tøff start på livet, Marwin ble 23 dager gammel livstruende dårlig. Etter en gentesting foretatt i Tyskland, fikk han bekreftet diagnosen: congenital nephrotick syndrome. Veldig enklet forklart: Nyrene hans tok ikke opp proteiner som de skulle, og de lakk det lille av proteiner som kroppen hadde av reserver. I denne bloggen kan du følge hans opp og nedturer frem til en nyretransplantasjon, og i tiden som følger etter.Jeg hadde hverken lest eller skrevet blogg tidligere, og denne ble helt i starten laget for å klare informere familie og venner som var bekymret. Jeg klarte ikke holde rede på hvem jeg hadde svart hva til, når jeg på 2 timer hadde fått 52 sms som igjen ble svart på etter å ha svart midt i en kaotisk situasjon. I etterkant valgte jeg å fortsette ha denne åpen, for informasjon til hvem som måtte finne det nyttig å lese om vår tid, våre opplevelser, våre kamper, våre gleder osv. Vi fikk så mye støtte av så mange medmennesker vi ikke engang kjente. Tusen tusen takk for følget <3

Mandag 12. November -Pakker sakene igjen- 12/11/2012

Filed under: Uncategorized — marwinbror @ 8:55 am

Da pakker vi igjen til nytt opphold på Riksen. I morgen skal Marwin skrives inn,  onsdag får han forhåpentligvis utført den høyst nødvendige tannbehandlingen.
Må innrømme jeg gruer meg litt. Dette er jo ikke på langt nær så alvorlig som tidligere tilstander. Men frykter de må trekke endel tenner. Forbereder meg til at han kommer til å få vondt, ikke vil spise eller drikke, at vi må bruke enda flere timer av dagen for å få i han nok mat.
Må le litt, for etter alt han har vært gjennom sitter jeg denne gangen med tanker som at nå blir jaggu tannfeen snytt for endel tenner, og gutten blir nok den av alle 1.klassingene som gliser størst på bildet med minst tenner 😉

Reklamer
 

9 Responses to “Mandag 12. November -Pakker sakene igjen-”

 1. Spent medfølger Says:

  Håper alt står bra til og at dere har gode førjulsdager!! God advent!!

 2. Spent medfølger Says:

  Lykke til!!
  Så glad for å høre om en sykehusinnleggelse som ikke er så alvorlig 😉
  Takk for at vi fortsatt får følge den vakre gutten deres og dere i kampen!

 3. Camilla Says:

  Lykke til Marwin! Sender masse tanker til deg og familien!! Spent på å høre hvordan det går 🙂 Dette går bra superhelten!!!

 4. Siv b Says:

  Hei :0)
  Så kjekt å lese at d går så bra med Marwin, det fortjener dere!!
  Tennene blir nok så fine så ;0)
  Går hjemme med gutten min på 20 mnd å venter på nyretransplant. Han må bli syk nok først.. Kreatinin på 335 og urinstoff på 36 og gutten er i stoorform! Legene klør seg i hodet og forstår ingenting ;0) spennende å lese om hvordan dere har det, for en fantastisk liten gutt du har!! Helt nydelig ;0) masse lykke til klem på riksen ;0)

  • marwinbror Says:

   Oi, det får en si. Kan skjønne han gir dem grunn til å klø seg i hodet over de verdiene og ser en gutt i storform… Imponerende.
   Har dere funnet donor som er klar til den tiden som kommer eller?
   Om du skulle ønske å sende en mail er det bare å sende den til bente_steffensen@hotmail.com
   Ønsker også dere masse masse lykke til i tiden som kommer ❤

 5. Monica Says:

  Det går nok bra. Hadde for kort tid siden et barn som er litt eldre enn Marwin som måtte ha tannbehandling i narkose. Det ble trukket tre tenner (jeksler) og flikket på en del andre. Hadde litt vondt rett etter han våknet, men fikk både Voltaren og morfin da, de påfølgende dagene (to-tre dager) fikk han bare Ibux tre ganger daglig. Han klarte å spise såp lenge det ikke var hardt eller hadde frø i seg. Kan være lurt å øve på å skylle munnen før inngrepet 🙂
  Lykke til!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s