Marwinbror's Blog

Dette er en blogg om lillebror som kom sist i en søskenflokk på 4. Han er født i Februar 2010, og hadde fra før 3 storesøstre på 2, 3 og 11 år. Grunnen til at jeg ønsket å opprette en blogg i hans navn, var at han fikk en tøff start på livet, Marwin ble 23 dager gammel livstruende dårlig. Etter en gentesting foretatt i Tyskland, fikk han bekreftet diagnosen: congenital nephrotick syndrome. Veldig enklet forklart: Nyrene hans tok ikke opp proteiner som de skulle, og de lakk det lille av proteiner som kroppen hadde av reserver. I denne bloggen kan du følge hans opp og nedturer frem til en nyretransplantasjon, og i tiden som følger etter.Jeg hadde hverken lest eller skrevet blogg tidligere, og denne ble helt i starten laget for å klare informere familie og venner som var bekymret. Jeg klarte ikke holde rede på hvem jeg hadde svart hva til, når jeg på 2 timer hadde fått 52 sms som igjen ble svart på etter å ha svart midt i en kaotisk situasjon. I etterkant valgte jeg å fortsette ha denne åpen, for informasjon til hvem som måtte finne det nyttig å lese om vår tid, våre opplevelser, våre kamper, våre gleder osv. Vi fikk så mye støtte av så mange medmennesker vi ikke engang kjente. Tusen tusen takk for følget <3

Tusen takk <3 05/02/2013

Filed under: Uncategorized — marwinbror @ 11:40 pm

Vi vil bare få takke dere alle sammen så mye for all støtte dere har gitt opp gjennom de siste årene, jeg aner virkelig ikke hvordan jeg skal få sagt hva det betyr med all støtte her innefra, fra familie, venner og helt ukjente som har engasjert seg i Marwin og familien vår.
Har tenkt så det knaker, på hvordan man kan få takket på en ordentlig måte. Dette var det beste vi kom opp med. ❤

Håper dere alle kommer inn på linken her, som går til Vestfolds blad og deres innlegg om Marwinbror, og vår takk til alle som har støttet oss. Håper dere vil fortsette å følge oss videre, selv om det nå går litt lengre mellom hvert innlegg.

http://www.vestfoldblad.no/nor/Samfunn/Aktuelt/Reddet-av-farfars-nyre/(32418)#.URGTu1zStVo.facebook

Reklame
 

3 Responses to “Tusen takk <3”

  1. Lotta Says:

    Så fin artikkel:) Deilig at dere får være så mye hjemme nå. Selv har jeg hatt hele to måneder uten sykehusinnleggelse, det er første gang på flere år:) håper Marwin får en fin tid fremover:)

  2. Veronica Says:

    Gratulerer med dagen til Marwin:) Flott artikkel. Mange hilsen fra Veronica og Veslemøy


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s