Marwinbror's Blog

Dette er en blogg om lillebror som kom sist i en søskenflokk på 4. Han er født i Februar 2010, og hadde fra før 3 storesøstre på 2, 3 og 11 år. Grunnen til at jeg ønsket å opprette en blogg i hans navn, var at han fikk en tøff start på livet, Marwin ble 23 dager gammel livstruende dårlig. Etter en gentesting foretatt i Tyskland, fikk han bekreftet diagnosen: congenital nephrotick syndrome. Veldig enklet forklart: Nyrene hans tok ikke opp proteiner som de skulle, og de lakk det lille av proteiner som kroppen hadde av reserver. I denne bloggen kan du følge hans opp og nedturer frem til en nyretransplantasjon, og i tiden som følger etter.Jeg hadde hverken lest eller skrevet blogg tidligere, og denne ble helt i starten laget for å klare informere familie og venner som var bekymret. Jeg klarte ikke holde rede på hvem jeg hadde svart hva til, når jeg på 2 timer hadde fått 52 sms som igjen ble svart på etter å ha svart midt i en kaotisk situasjon. I etterkant valgte jeg å fortsette ha denne åpen, for informasjon til hvem som måtte finne det nyttig å lese om vår tid, våre opplevelser, våre kamper, våre gleder osv. Vi fikk så mye støtte av så mange medmennesker vi ikke engang kjente. Tusen tusen takk for følget <3

O jul med din glede.. 26/12/2012

Filed under: Uncategorized — marwinbror @ 12:41 am

Åh, for en fantastisk julefeiring vi har. 🙂
Marwins første jul hjemme, frisk og rask. For ikke å snakke om helt i hundre. Jeg har glemt hvor koselig man kunne ha det i julen.
Marwin har vært sammen med familien sin. Alle søskene sine, bestemor og bestefar, og tante Hege med familien.
Det var stor stas på julaften da fetteren og kusinen hans kom. Jo flere barn jo bedre ❤
Jeg sitter her med en enorm takknemlighet, som ikke kan beskrives. Skikkelig god følelse i kroppen. Dette trengte vi nok mer enn vi ante selv.

Ungene var såå flinke til å ikke mase på gavene som bugnet under treet, overraskende lå de ikke under for å kjenne engang, før middag. Må sies at med 6 barn og 6 voksne, så ble det mange gaver under juletreet.
Marwin var så lykkelig, og måtte leke litt mellom hver eneste gave, han koste seg virkelig.
Så kom jammen meg nissen på besøk ( ikke overraskende da, siden vi bare har snille barn her 😉 ). Marwin tok det hele med stor ro, ikke så mange smil til nissen, men tittet nøye på han, tok imot gaven sin og takket pent med å ta han i hånden.

Jeg er bare veldig veldig lykkelig nå, dette føles veldig godt ❤

Ønsker dere følgere videre ei riktig god jul, og en fin start på et godt år 2013.

🙂

JULEKORT 2012
DSC_0377
DSC_0336
DSC_0341
DSC_0355DSC_0358DSC_0359

DSC_0395
DSC_0335

Reklame
 

One Response to “O jul med din glede..”

  1. Spent medfølger Says:

    Så herlig!! Er dere vel unt nå!!! Må det nye året fortsette like bra. Alt godt ønskes dere!!!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s